Singur de Anul Nou Chinezesc? Ia-ti un partener de imprumut

Joi, 07 Februarie 2013, ora 20:34
3327 citiri
Singur de Anul Nou Chinezesc? Ia-ti un partener de imprumut

Mai sunt doar cateva zile pana la Anul Nou Chinezesc, cea mai mare sarbatoare din calendarul acestei natiuni, iar intreaga tara se pregateste sa petreaca alaturi de prieteni, rude si apropiati.

Pentru cei care nu au pe nimeni cu care sa-si petreaca marele eveniment, exista agentii care ofera servicii specializate in "alungarea singuratatii", explica BBC.

"Sunt destul de batrana. Am aproape 30 de ani, dar sunt singura. Sunt mereu sub presiune. Surorile si rudele ma intreaba mereu de ce nu ssunt maritata. Atunci cand ma suna, mi-e si frica sa raspund la telefon", a explicat Ding Na, o chinezoaica ce a apelat la aceste servicii.

In China, asupra femeilor nemaritate trecute de 20 de ani se pune o mare presiune, deoarece sunt supuse deadline-ului social de a-si gasi un sot pana la 30 de ani. Aceasta presiune devine tot mai mare in preajma sarbatorii de anul nou chinezesc, sustin reprezentantii agentiilor de dating.

Pentru doar 50 de dolari pe zi, o femeie poate beneficia de compania unui barbat care sa se poarte de ca si cum ar fi iubitul ei. Desigur, exista si posibilitatea inchirierii cu ora, pentru doar 5 dolari pe ora, la fel cum exista si varianta unor servicii extra, cum ar fi taxa de 8 dolari pentru un sarut pe obraz.

De asemenea, daca trebuie sa ramana peste noapte, de Anul Nou, la familia fetei acasa, pretul ajunge pana la 95 de dolari. Sexul nu este inclus printre serviciile pe care le ofera iubitii de imprumut.

Li Le, un agent de vanzari din domeniul agriculturii, s-a gandit sa isi ia un extra job de sarbatori, in loc sa-si petreaca Anul Nou Chinezesc cu familia sa, originara din provincia Hebei. Asa ca a ales sa devina iubitul de imprumut al unei chinezoaice singure.

Acesta insista ca nu o face pentru bani, ci doar pentru experienta. Pana acum a fost contactat de 30 de femei, dar asteapta sa gaseasca o persoana mai interesanta, pentru a se asigura ca va avea parte de o experienta cu totul si cu totul unica.

"Cel mai bine ar fi sa imi gasesc pe cineva cu care sa ma si insor dupa asta", a spu Li Le razand.

Moda prietenilor de imprumut a fost lansata in China odata cu dezvoltarea culturii pop si cu promovarea relatiilor de tip hollywoodian, precum cea din sitcomul "Renting a Girlfiend for Home Reunion".

Persoanele nascute in anii '80 - '90 sunt supuse unei presiuni sociale din partea parintilor care, la vremea lor, s-au casatorit de timpuriu si se asteapta ca ei sa faca la fel.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#iubit de imprumut, #friend for rent, #iubit fals prezentat rude, #agentii dating platit, #persoane singure sarbatori , #partener
Comentarii
Poza rieu
rieu
rank 1
tovarasa samoila numa la p.ula-ti sta capul