Una din trei persoane implicate in relatii isi spioneaza partenerul

Luni, 29 Martie 2010, ora 14:00
2094 citiri
Una din trei persoane implicate in relatii isi spioneaza partenerul

Un studiu realizat in Marea Britanie arata ca foarte multe persoane isi spioneaza perechea, indiferent ca apeleaza la ajutor specializat sau umbla prin mesajele private ale celuilalt.

Tehnologia este instrumentul cel mai la indemana, relateaza The Telegraph, femeile apeland, in mod paradoxal, cel mai mult la ea, semn ca atunci cand simt ca relatia le este pusa in pericol, trec peste barierele tehnologiei.

Doar 8% dintre barbati citesc fara stirea partenerei mailurile acesteia, in timp ce 14% dintre femei procedeaza la fel. In 10% dintre cazuri, ambii parteneri au procedat astfel.

O alta metoda de a vedea pe ce siteuri a intrat celalalt este "browser history", folosita de una din 10 femei si 6% dintre barbati, dupa cum reiese din studiul realizat pe 1.000 de persoane, cu varsta medie de 49 de ani, casatorite in medie de 19 ani si cu o medie de 1,6 copii.

Cercetarea realizata de 3 universitati, Oxford, Scoala londoneza de Economie si Universitatea Nottingham Trent a mai scos la iveala faptul ca 7% dintre barbati citesc pe furis mesajele de pe mobilul partenerei, in timp ce 13% dintre femei procedeaza la fel. In 10% din cazuri ambii soti sau parteneri procedeaza identic.

1% dintre femei folosesc software de monitorizare, acelasi procentaj dintre barbati procedand la fel. Tot 1% isi contacteaza online partenerul sub o identitate falsa, pentru a vedea cum reactioneaza acesta.

Cercetarea a aratat ca rata de supraveghere a celuilalt este mult mai mare decat se credea, cu una din trei persoane spionandu-si partenerul sub o forma sau alta, dupa cum se mentioneaza in raportul publicat in Computers in Human Behavior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#spionare partener, #history browser, #soti infidelitate, #aventuri extraconjugale, #software monitorizare , #partener