Cum sa organizezi o petrecere in pijamale de neuitat

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 10:07
33322 citiri
Cum sa organizezi o petrecere in pijamale de neuitat

Vine vacanta mare! Si chiar daca nu a devenit inca un obicei, petrecerile in pijamale au sanse mari sa ajunga si la noi printre cele mai placute momente de relaxare si de socializare intre copii.

Ce trebuie sa faci, in calitate de parinte si de principal "organizator" al acestui eveniment, ca sa fii convins ca invitatii vor fi in siguranta si se vor simti excelent?

Iata ce te sfatuieste eHow.com, in speranta ca, la sfarsit, vei primi un binemeritat pupic din partea pretentioasei tale odrasle.

Stabiliti impreuna cati copii urmeaza sa fie invitati la petrecere. Gandeste-te bine daca ai unde sa-i culci pe toti si, mai ales, fa rost din timp de saltelele si paturile suplimentare de care cu siguranta vei avea nevoie.

Invita-i din timp: fie in scris, fie telefonic

Asigura-te ca atat parintii, cat si copiii stiu ca petrecerea se va desfasura sub supravegherea unui adult. Roaga-i pe toti sa confirme participarea, ca sa nu te trezesti cu prea multi sau prea putini invitati pe cap.

Cere-le sa isi aduca propria perna si, eventual, ceva usor de invelit.

Fa rost de cat mai multe jocuri pentru grupuri mai mari de copii, gen carti, scrabble, monopoly, remy. Incearca sa ii "scoti din calculator" macar pentru o seara, daca poti. Pregateste si niste filme bune, in special comedii, pe care le vor putea viziona in cazul in care nu vor adormi prea usor.

Fa provizii in concordanta cu numarul invitatilor: prajiturele, alune, chipsuri, fructe si sucuri. Si nu uita de floricele...

Ascunde tot ce este casabil, elibereaza cat mai mult spatiu. O petrecere in pijamale nu are niciun haz fara o bataie zdravana cu perne, iar in timpul acesteia nimic nu este in siguranta.

Nu uita de micul dejun de a doua zi. Pregateste mai multe tipuri de cereale si cateva cutii de lapte proaspat si nu vei da gres. Nu trebuie sa te complici cu meniuri sofisticate, copiii s-au strans pentru distractie, nu pentru mancare.

Stabileste regulile foarte clar inca de la inceput! In momentul in care au venit toti invitatii strange-i in camera de zi si precizeaza-le foarte clar unde au voie sa intre si unde nu, ce au voie sa faca si ce le este interzis.

Stabileste limitele in utilizarea telefonului si nivelul de zgomot admis, mai ales daca stai la bloc.

Daca nu le vei mai permite sa iasa din casa pana dimineata spune-le foarte clar de la inceput, sa nu existe dubii.

Nu lasa desfasurarea petrecerii pe umerii copilului tau, caci nu se va descurca singur. Fie din neatentie, fie de jena nu isi va admonesta musafirii in cazul in care vor face prostii.

Ramai cu ochii pe ei, fara sa le strici insa buna dispozitie.

Succes si distractie placuta!

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#petrecere pijamale, #copii petreceri, #organizare petreceri copii , #petrecere