Ghid pentru a garanta distractia la o petrecere pentru copii

Advertorial
Marti, 04 Iunie 2019, ora 17:04
7779 citiri
Ghid pentru a garanta distractia la o petrecere pentru copii

O petrecere pentru ziua de nastere trebuie sa fie un eveniment cat mai spectaculos, iar atunci cand planuiesti o petrecere vrei sa te asiguri ca toata lumea se distreaza.

Poate parea descurajanta gasirea unor activitati care sa tina pe toata lumea fericita dar, cu pregatirea potrivita, petrecerea poate fi un eveniment de care toata lumea se va bucura.

Astfel, daca nu se doreste solicitarea serviciilor unor animatori copii de la o firma specializata in acest domeniu, asa cum sunt cei de la Cool Events, atunci acest ghid pentru organizarea unei petreceri reusite pentru copii va fi cu siguranta de mare ajutor.

Alege o tema

Alegerea unei teme poate fi de mare ajutor pentru incurajarea implicarii si faciliteaza decorarea! Este importanta alegerea unei teme pentru petreceri impreuna cu copilul.

Odata ce s-a stabilit o tema, vor fi mai usor de gasit ideile pentru decorare. De exemplu, planificarea decoratiunilor pentru o petrecere cu super eroi competitiva in aer liber va fi diferita fata de o petrecere cu printese.

Cand va ocupati de decorare trebuie luate in considerare bannerele, baloanele dar si alte decoratiuni colorate.

Pregateste o vanatoare de comori

In cazul in care copilul solicita o vanatoare de comori, atunci dorinta sa trebuie respectata. Pregateste din timp indiciile care care ar trebui sa fie provocatoare, insa nu foarte dificile. In cazul in care participantii la petrecere sunt foarte activi, atunci vanatoarea de comori poate fi atat la interior cat si in curte.

Daca la petrecere participa copii mici, atunci indiciile ar trebui sa fie simple si usor de urmarit. In acelasi timp, recompensele ar trebui sa fie pe masura.

Activitati de muzica si dans

Aceste activitati nu numai ca ofera o atmosfera foarte placuta petrecerii, ci totodata sunt usor de intretinut. Nu ai nevoie decat de o boxa si un playlist bine pregatit.

Exista jocuri muzicale iar cu putina implicare pot fi organizate chiar si activitati de karaoke. Copiii iubesc muzica si dansul, iar de aceea acestea nu ar trebui sa lipseasca de la petrecere.

Organizeaza petrecerea afara

Daca locuiesti la casa si dispui de o curte sau exista un parc in apropiere, ar trebui ca petrecerea sa fie organizata in aer liber, mai ales daca vremea este placuta.

Ia si o minge de fotbal pentru copiii pasionati de sport, iar cei care nu sunt atrasi de aceste activitati pot realiza coronite de flori.

In cazul in care detii o piscina sau poti inchiria una, ar trebui sa iei in calcul si varianta organizarii petrecerii la piscina.

Cu toate aceastea, petrecerea la piscina necesita mai multa supraveghere din partea adultilor, insa si distractia va fi nelimitata.

Inchirierea de divertisment

Daca bugetul iti permite, ai putea lua in calcul si varianta inchirieii unui magician, a unui artist in modelarea de baloane sau a unui animator de petreceri pentru copii.

Acestia iti vor oferi posibilitatea de a lua o pauza, pastrand o atmosfera placuta la petrecere.

De asemenea, daca ai stabilit o tema pentru petrecere, animatorul de petreceri se va incadra cu siguranta in tema respectiva.

Daca bugetul este redus, atunci poti cauta personal cateva trucuri magice simple pe internet. Iar daca copilul tau iubeste magia, atunci cu siguranta aceasta nu ar trebui sa lipseasca de la petrecerea sa aniversara.

Poti investi bani in diferite obiecte de magie iar trucurile magice vor fi mult mai elaborate.

In cazul in care este o petrecere cu copii mici, atunci ar trebui sa iei in considerare invatarea catorva forme de animale usor de realizat din baloane. Poti face cu usurinta o sabie, un catel, flori sau chiar palarii.

Invata cum se face pictura pe fata. Nu trebuie sa fii numaidecat un artist pentru a reusi asta. Este insa important ca tehnicile de pictura a fetei sa respecte tema petrecerii dar si varsta copiilor.

Seturile pentru pictura faciala includ deja instructiuni cu ajutorul carora vei putea obtine un rezultat entuziasmant.

Mancarea pentru petrecere

Daca intentionezi sa gatesti tortul acasa, atunci ar trebui sa te asiguri din timp ca ai toate ingredientele necesare.

In schimb, daca optezi pentru achizitionarea tortului de la un vanzator extern, atunci trebuie sa faci comanda in avans si sa te asiguri ca va fi gata la timp.

Gustarile sunt si ele absolut necesare pentru o petrecere activa iar asta deoarece dupa atata distractie, la un moment dat participantilor li se va face foame.

Organizarea unei petreceri pentru copii se poate dovedi a fi coplesitoare, asa ca varianta solicitarii serviciilor unor specialisti in acest domeniu poate fi un real ajutor. Iar Cool-Events.ro sunt cei mai in masura sa te ajute in acest caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#petrecere copii , #petrecere