Organizeaza fara emotii petrecerea de Craciun a companiei

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 10:28
2742 citiri
Organizeaza fara emotii petrecerea de Craciun a companiei

Se apropie luna decembrie, iar cei care trebuie sa organizeze petrecerea de Craciun a companiei sau departamentului se afla in fata unei sarcini destul de dificile. Pentru ca stim ca urmeaza clipe de stres, am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa planifici mai bine o petrecere cu adevarat grozava.

  • Cere ajutorul colegilor tai

Nimic nu poate fi prea greu cand ai o echipa care lucreaza cu tine. Strange cativa colegi care vor sa te ajute si formeaza un comitet. Ei te vor ajuta cu idei si te vor usura de o parte din sarcinile de organizare.

  • Gaseste o locatie in afara spatiului de lucru

Atmosfera de sarbatoare poate sa sufere cand esti inconjurat de birouri, calculatoare si imprimante. Daca biroul tau se potriveste cu descrierea de mai sus, muta-ti evenimentul corporate intr-o locatie mai potrivita: un restaurant, un bar sau o sala de evenimente sunt idei foarte bune.

  • Creeaza o zona caritabila

Craciunul este sarbatoarea daruitului. Desemneaza o zona mica unde colegii tai pot dona jucarii sau hainute pe care le poti dona unei fundatii caritabile pentru copii defavorizati.

  • Gandeste-te din timp la muzica si sonorizare

Muzica va juca un rol foarte important pe tot parcursul serii, iar de aceea este ideal sa poti aduce un profesionist care sa se ocupe de muzica pentru tine. Daca bugetul nu acopera aceasta cheltuiala, asigura-te ca ai o sonorizare buna si multa varietate.

  • Deschide-ti petrecerea pentru mai multa lume

Daca petrecerea se va desfasura pe timpul serii, dupa program, ofera fiecarui invitat posibilitatea de a-si aduce sotul/sotia sau un prieten.

  • Ofera cadouri care au semnificatie

Daca oferi un cadou din partea companiei, nu-l inscriptiona cu numele ei. Oricat de util ar fi, pare o reclama mai degraba decat un cadou la care te-ai gandit. Un cadou individualizat este cea mai buna alegere.

***

Daca vrei sa-ti usurezi munca in acest an, poti gasi pe cineva care sa sa ocupe de toate detaliile petrecerii de Craciun pentru tine. Imperial Corporate Events activeaza pe piata evenimentelor corporate si private inca din anul 2009 si ofera solutii complete pentru companiile care doresc sa organizeze petreceri business. Preturile atractive si ofertele speciale pentru petreceri de Craciun sunt inca un motiv pentru care petrecerea ta ar fi pe maini bune.

Singura ta grija va fi conceptul petrecerii. In rest, vei beneficia de organizare la cheie, care include locatie, sonorizare, scenografie, decor si servicii de catering. La Imperial Corporate Events poti alege un meniu personalizat sau unul prestabilit: meniul Sitting Open Buffet Basic, meniul Sitting Open Buffet Select si meniul Standing Open Buffet Basic.

"Scopul nostru este sa-i asistam pe cei implicati in organizarea unor evenimente, in planificarea, implementarea si livrarea lor cu eficienta maxima. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, punem la dispozitie toate serviciile necesare pentru organizarea unui eveniment reusit", a declarat Adina Danescu, manager Imperial Corporate Events.

Oricat de dificil iti imaginezi ca va fi sa organizezi acest eveniment, secretul este intotdeauna sa planifici din timp si sa fii deschis la idei.

Speram ca sfaturile noastre ti-au fost de ajutor.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#organizare petrecere Craciun, #eveniment corporate, #firma organizare evenimente , #petrecere