Vinurile Byzantium asigura succesul unei mese de sarbatori

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 08:00
1891 citiri
Vinurile Byzantium asigura succesul unei mese de sarbatori

In apropierea sarbatorilor, cramele Halewood va ofera cateva sugestii in privinta asocierii vinului cu diferitele preparate care se servesc in timpul mesei.

Cum alegi vinul pentru masa de Paste

Vinul trebuie sa se armonizeze cu gustul mancarurilor, iar Rosso di Valachia 2011 poate fi partenerul perfect pentru diverse preparate din carne de vita, porc, rata sau vanat cu pene. Cupaj indraznet si modern, vinul ascunde in el trei soiuri nobile nascute in viile Halewood din Dealu Mare: Feteasca Neagra, Shiraz si Cabernet Sauvignon.

Plin si catifelat, cu tanini fermi si bine structurati, Rosso di Valachia te incanta cu aromele sale intense de fructe rosii de padure si prune coapte, in care se strecoara note fine de ardei iute si piper verde.

Pentru preparatele mai usoare precum salatele sau cele din carne alba de peste sau pui, vinul Rose Euxine Shiraz 2012, vin ecologic, este aperitivul excelent. Acesta trebuie servit la o temperatura ceva mai scazuta, cuprinsa intre 8 - 10 grade C, pentru a putea simti naturaletea si prospetimea invioratoare a bauturii.

Gustul rotund si lung al vinului Byzantium Rose Euxine obtinut din soiul de struguri Shiraz culesi manual din viile ecologice Halewood din zona Murfatlar este dominat de aromele de fructe rosii precum zmeura sau capsuni, in timp ce caracterul proaspat este dat de note subtile de citrice. Atentie! Acest vin ecologic este produs intr-o editie limitata de 6.700 de sticle, asa ca trebuie neaparat sa il incercati.

Acum ca alegerea vinului in functie de mancarea pe care o serviti nu mai este o problema, mai trebuie sa stiti ca cele doua vinuri pot fi achizitionate din magazinele Halewood - The Winery Outlet sau le puteti comanda online pe www.winery-outlet.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vin asociere mancare, #vin masa Paste, #Paste cum alegi vin, #asociere mancare vin , #petrecere