Parfumul cu miros de blana de pisica

Duminica, 19 Martie 2017, ora 18:50
4712 citiri
Parfumul cu miros de blana de pisica
Foto: Facebook/Demeter Fragrance Library

Persoanele care iubesc pisicile se pot bucura de mirosul specific al blanii acestora chiar si cand nu se afla langa ele datorita unui parfum inventat de o companie americana si lansat recent.

Demeter Fragrance Library, cu sediul in New York, specializata in arome inspirate din izurile din viata cotidiana, a dezvoltat parfumul Kitten Fur, destinat in special pasionatilor de feline de companie, informeaza Huffington Post.

"Dupa 15 ani de eforturi, Demeter a incapsulat esenta olfactiva a caldurii si confortului acelui loc perfect, chiar la ceafa pisicutei", arata compania pe site-ul sau.

Parfumul este comercializat sub mai multe forme, printre care se numara colonie, deodorant roll-on, lotiune de corp, gel de dus si difuzor de ulei esential, pentru cei care doresc ca intreaga incapere sa miroasa ca o pisica gigantica.

Pretul unui astfel de produs variaza intre 6 dolari si 39,95 dolari, in functie de varianta aleasa si de cantitate.

Demeter este specializata in dezvoltarea si comercializarea unei game largi de parfumuri, printre care se numara atat arome traditionale, precum "Iasomie" sau "Portocala Dulce", cat si alte izuri mai putin obisnuite, ca "Popcorn", "Rama" si "Mingiute pufoase" (ce reproduce mirosul de mingi de tenis proaspat scoase din cutie).

Aceasta nu este, insa, prima incercare a unei companii de a incapsula mirosul specific al pisicii.

Felissimo, o societate din Japonia, a scos pe piata in 2015 un spray cu iz de cap de pisica, despre care se spune ca ar fi similar cu acela al painii coapte, mai scrie sursa citata, precizand ca aceasta companie a dezvoltat recent un luciu de buze despre care se spune ca ar conferi senzatia unui botic umed de felina.

Citeste si A aparut parfumul cu miros de frica (Foto)

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#parfum miros blana pisica , #pisici
Comentarii