Pisici curajoase, trecute prin intamplari iesite din comun

Luni, 04 Februarie 2013, ora 18:19
10627 citiri
Pisici curajoase, trecute prin intamplari iesite din comun

Atunci cand nu miauna, dorm, torc sau incearca sa te convinga sa le mangai ori sa le dai de mancare, pisicile duc o viata foarte aventuroasa. Cel putin unele dintre ele.

Iata ce fac micile feline cand stapanii nu sunt acasa sau, din contra, cand isi incurajeaza chiar ei animalele sa iasa in evidenta, potrivit Toptenz:

Pisica hotomana

In ciuda firii lor cateodata diabolice, pisicile nu sunt inclinate sa fure lucruri necomestibile. Nu este si cazul lui Dusty, un motan din San Mateo, California, care din 2007 tot fura diverse lucruri de la vecinii lui. Pasiunea sa o reprezinta sosetele, indiferent de marime sau culoare.

Stapanul lui a fost nevoit sa puna cutii speciale in fata casei, cu "obiecte pierdute si gasite", din care vecinii sa isi aleaga ce le lipseste prin casa.

Ursul pacalit de pisica

Unii stapani refuza sa le taie gherutele pisicilor, de frica sa nu le lase fara aparare in fata pericolelor. Te intrebi, probabil, cu ce dusmani ar putea avea de-a face rasfatata ta felina? De exemplu, motanul Jack a reusit sa puna pe fuga un urs, facandu-l sa se urce intr-un copac.

Acest lucru s-a intamplat in 2006, in West Milford, New Jersey, iar ursul probabil urmeaza sedinte de terapie si acum de la cate glume s-au facut pe seama lui in urma acestei patanii.

Felina care a salvat un copil de la moarte

In aprilie 2006, in Cologne, Germania, o pisica a reusit sa semnaleze stapanilor, prin metode doar de ea stiute, ca in fata casei se afla un bebelus abandonat, in stare de hipotermie. Daca nu ar fi reusit sa se faca inteleasa, copilul ar fi murit cu siguranta de hiportermie pana dimineata.

Pitbulli din toata lumea, paziti-va de pisici!

Pitbullii sunt, in general, temuti de toata lumea, fiind considerati foarte periculosi. Exista insa si pisici cu sange rece, care nu se pierd cu firea in fata lor. Poate cel mai bun exemplu este un motan cu un nume predestinat, Tiger.

Sophie Thomas, stapana acestuia, in varsta de 97 de ani, se afla in curte, in Michigan, cand a fost atacata din senin de o haita de pitbulli. Credea ca nu mai are vreo sansa de scapare, cand, deodata, a aparut motanul ei, care a captat atentia "fiarelor".

Femeia a reusit sa intre in casa pentru a-si ingriji ranile, insa deja se gandea cu groaza daca felina va scapa cu viata din aceasta confruntare.

In scurt timp, insa, Tiger a aparut in casa fara vreo zgarietura, cu blanita intacta, suferind doar de o criza zdravana de infatuare dupa isprava sa.

Pisicile eroine din Leningrad

Incepand cu 1941, dupa ce nazistii au invadat Uniunea Sovietica, au pus orasul Leningrad sub asediu. Orasul cu trei milioane de locuitori a ramas in aceasta situatie pana in 1944, cand mancarea abia se mai gasea si peste tot erau numai sobolani, acestia devenind o amenitare la viata cetatenilor.

Astfel, Armata Rosie a eliberat 5.000 de pisici, cu misiunea precisa de a eradica sobolanii. Operatiunea s-a incheiat cu un succes rasunator, asa explicandu-se si statuetele cu pisici ce au putut fi vazute ulterior.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#pisici intamplari incredibile, #pisici curaj, #pisici curajoase, #pisici lupta caini, #pisici amuzant, #pisici celebre, #video pisici , #pisici