3 semne care arata ca partenerul te foloseste

Marti, 18 Martie 2014, ora 22:39
6103 citiri
3 semne care arata ca partenerul te foloseste
Foto: Times of India

O intrebare pe care si-o pun adeseori femeile este daca nu cumva sunt folosite in relatia in care au intrat. De cele mai multe ori, acestea nu reusesc sa inteleaga daca sunt folosite, sau atunci cand realizeaza este cam tarziu. Frustrarile care apar ulterior determina reticenta din partea femeii intr-o viitoare relatie.

Iata cateva modalitati prin care poti analiza daca esti sau nu folosita de barbatul cu care te intalnesti, mentioneaza Times of India.

Tu achiti nota ori de cate ori iesiti undeva

Desi ar putea foarte bine sa o faca, nu plateste niciodata pentru nimic, nici pentru cina, nici macar pentru o cafea. In preajma ta devine brusc falit. Un lucru bun ar fi sa se imparta cheltuiala, nicidecum tu sa scoti permanent portofelul cand iesi undeva cu el. Pentru el este absolut normal sa o faci, platindu-i oarecum serviciile, pentru "onoarea" pe care ti-o face stand langa tine.

E disponibil doar atunci cand are el nevoie

Persoanele egoiste uita adeseori sa tina cont si de nevoile partenerului de viata. Un semn clar ca esti folosita: apare in preajma ta doar cand are el nevoie de ceva de la tine sau, mai rau, e afectuos doar cand vrea sa te duca in pat. Se poate sa ajunga sa-ti raspunda la mesaje, telefoane, sau e-mail-uri doar atunci cand are el nevoie de ceva.

Este dependent financiar de tine

Nu numai ca platesti ori de cate ori iesiti undeva pentru amandoi, pe deasupra iti va cere ajutorul sa-i achiti facturile: chirie, rata banca, etc. Acesta este, probabil, unul dintre semnele cele mai relevante la care ar trebui sa fii atenta. Daca el nu se simte deranjat atunci cand ajungi sa-i achiti facturile, e timpul sa iesi din aceasta relatie.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#semne partener foloseste, #semne relatii cuplu, #partener dependent financiar , #relatii
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Cum să plăteşti, când toţi bani-s la ea? Aşa că sigur, io nu-s folo