Cat de usor poti face o femeie sa zambeasca

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 07:51
16459 citiri
Cat de usor poti face o femeie sa zambeasca

Orice barbat stie ca o noapte romantica va face orice femeie sa zambeasca, dar nu intotdeauna e posibil, iar un zambet din partea ei face toti banii.

Adesea, din cauza emotiilor te stresezi si nu mai stii ce sa spui. Atunci s-ar putea sa-ti devina utile sfaturile oferite de Mademan:

Fii un cavaler desavarsit

Arata-i ca nu a murit cavalerismul si comporta-te ca atare cu ea in public. Ai grija sa-i tii scaunul cand se asaza si sigur ea va zambi satisfacuta, chiar daca in coltul gurii. Ai grija si la usa de la masina si la momentele in care intrati amandoi intr-o incapere.

Spune-i o gluma mai desucheata

Poate sa sune ca o idee prosteasca, dar chiar functioneaza. Nu cauta in memorie cel mai murdar banc pe care il stii, ci ceva moderat, zambind in timp ce ii povestesti. Ea se va simti amuzata de latura ta copilaroasa.

Lasa-i un mesaj pe mesageria vocala a telefonului peste noapte

Atunci cand se trezeste si se uita la telefon va vedea mesajul de la tine si cu siguranta va zambi indata ce iti va auzi vocea. Spune-i ceva scurt si dragut si ureaza-i o zi frumoasa. Se va gandi la tine toata ziua si va gasi o modalitate de a-ti rasplati gestul.

Lasa-i un mesaj scris de mana

Acesta merge pe acelasi principiu cu mesajul telefonic, dar este mai personal. In plus, ea il poate tine ca amintire. Daca ramai peste noapte la ea, strecoara-i un biletel in geanta si ea il va gasi candva in decursul zilei, moment in care se va gandi cu drag la tine.

Spune-i ca este frumoasa

Nu conteaza imprejurarea si nu trebuie sa cauti vreun motiv anume, fa lucrul asta oricand simti. Rezista tentatiei tipic masculine de a-i spune ca e sexy si alege varianta mai romantica. O va face sa se simta apreciata, in niciun caz folosita, ca un obiect sexual.

Fa-i complimente legate de detalii

Femeile apeleaza la fel de fel de trucuri pentru a se simti si a fi mai atragatoare, dar multi barbati nu observa eforturile lor. Femeilor chiar le pasa, insa, de aceste artificii la care apeleaza, asa ca fii atent la orice noutate, oricat de mica. Spune-i ca iti place culoarea unghiilor ei, ca agrafa din par este draguta sau ca fardul ii pune in evidenta ochii.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#zambet femeie, #comportament barbat femeie, #comportament romatic barbat, #femeie fericita sfaturi barbat , #relatii