Cauti iubirea vietii tale? Secrete care te ajuta

Sambata, 31 August 2013, ora 23:22
3729 citiri
Cauti iubirea vietii tale? Secrete care te ajuta
Foto: blog.sentimente.ro

Atunci cand esti in cautarea iubirii, trebuie sa stii de ce trebuie sa te feresti. Unele pericole sunt mai mari decat altele, asa ca trebuie sa fii foarte atent la detalii.

Alcoolul

Daca ai iesit in oras cu cineva si observi ca are obiceiul sa consume alcool, acesta este un mare defect la care trebuie sa ai grija, scrie Fox News.

Uneori, oamenii consuma alcool pentru ca sunt stresati, asa ca este bine sa vezi cat de mult bea celalalt pentru a-ti da seama daca are probleme cu alcoolul.

Intrebarile personale

Daca mergi la o intalnire, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ii destainui celuilalt amanunte din viata ta personala. Detaliile si comentariile in aceasta privinta trebuie sa ramana generale la primele intalniri.

Sexul

Daca celalalt vorbeste despre preferintele pe care le are in materie de sex inca de la primele intalniri, poti avea de-a face cu o persoana dependenta de sex.

Acest lucru arata ca el sau ea nu are respect pentru anumite limite si nu este o persoana cu care ai putea avea o relatie sanatoasa.

Comportamentul fata de ceilalti

Daca esti la o intalnire cu o persoana care se poarta urat cu angajatii din acel local, nu ai sa rezolvi nimic atragandu-i atentia.

Ceea ce poti face este sa iti pastrezi energia pentru cineva mai bun pentru tine. Daca continui cu acea persoana, vei primi si tu mai devreme sau mai tarziu acelasi tratament.

Gelozia

O persoana geloasa poate fi observata inca de la inceput. Daca la primele intalniri celalalt iti pune multe intrebari legate de relatiile tale din trecut, atunci nu ai gasit ceea ce cautai.

Aceasta trasatura este foarte greu de schimbat la un om si, de asemenea, si greu de suportat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#sex relatii iubire dragoste despartire, #parteneri femei barbati probleme relatie , #relatii
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
kkrau le stia pe acestea inainte sa le publicati...
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Ponta: N-am prieteni dictatori...ci plagiatori !