Ce faci de Valentine's Day daca esti singura?

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 12:10
2953 citiri
Ce faci de Valentine's Day daca esti singura?

Daca esti singura si ti-ai facut deja planuri de Valentine's Day sa stai inchisa in casa, plangandu-ti de mila si manancand ciocolata, e timpul sa iti schimbi atitudinea. Cine spune ca Valentine's Day este o sarbatoare doar pentru indragostiti?

Trebuie doar sa vezi Valentine's Day ca pe o zi a iubirii universale, sub diferite forme (iubirea de sine, a prietenilor, a lumii in general). Si nu uita, te poti distra foarte bine si fiind single, cu ajutorul catorva sfaturi de la Yahoo Shine:

1. Rasfata-te

Pentru ca Valentine's Day este o sarbatoare a iubirii, poti petrece toata ziua rasfatandu-te pe tine (ca tot vorbeam de iubirea de sine, nu?).

Ia-ti ziua libera de la serviciu sau pleaca macar cu o ora mai devreme si fa-ti manichiura si pedichiura in liniste acasa, comanda mancare si vizioneaza toate filmele siropoase pe care sigur vrei sa le revezi. Partea buna este ca tu decizi si nimeni nu poate sa-ti spuna nimic.

2. Fa ceva ce iti doreai sa se intample

Daca rasfatul de sine nu te atrage, mergi in directia opusa si foloseste ziua pentru a incheia (sau pentru a incepe) ceva ce vroiai de mult sa faci.

Cere-i sefului o marire de salariu, pune-ti finantele in ordine sau rearanjeaza biblioteca in functie de culoarea cartilor.

3. Gaseste o noua pasiune

Te atrage yoga? Vroiai dintotdeauna sa inveti balet? Vrei sa inveti sa gatesti risotto? Incearca ceva ce n-ai mai facut pana acum, din lipsa de timp sau chef, dar care crezi ca te-ar pasiona.

4. Imparte iubirea

Studiile arata ca bunatatea "se ia", asa ca da startul unei epidemii! Ofera-le prietenilor, colegilor de serviciu, tipului care iti face cafeaua dimineata sau administratorului de bloc felicitati de Valentine's!

Nu e genul tau? Ofera-te voluntara pentru a-i ajuta pe cei mai nefericiti decat tine. Acest lucru iti va oferi o satisfactie extraordinara.

5. Organizeaza un "Secret Santa" de Valentine's Day

Cine are nevoie de un partener cand poti sa-ti aduni prietenele, sa extrageti numele voastre de pe biletele si sa va cumparati cadouri dragute. Prelungiti momentul cu o iesire in oras la karaoke.

6. Da o petrecere la tine acasa

Daca nu merge chestia cu "Secret Santa", invita-ti prietenii la tine pentru a petrece impreuna de Valentine's Day. Si pentru ca tot esti single, danseaza fara grija cu toti tipii care te atrag, fara teama ca il faci pe partenerul tau gelos.

7. Gandeste-te ce vrei la capitolul iubire

Chiar daca esti in faza de negare, trebuie sa iti rezervi macar o jumatate de ora pentru a te gandi la ceea ce vrei la capitolul iubire pe viitor. Daca te ajuta, scrie pe hartie cateva scopuri pe care ti le propui pe plan sentimental.

Afla exact ceea ce vrei sa faci, fie ca este o decizie de genul sa stai singura inca un an sau sa il inviti in sfarsit pe colegul dragut de la serviciu la o cafea. Iti va fi mai usor odata ce ai luat o hotarare clara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Valentine s Day single, #Valentine s Day 2011, #Valentine s Day singura , #relatii