Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce nu-ti vor spune niciodata prietenii sotului tau

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 07:02
8510 citiri
Ce nu-ti vor spune niciodata prietenii sotului tau

Fie ca este vorba despre sot sau iubit, pentru tine conteaza parerea prietenilor sai, caci iti este teama ca nu cumva ideile lor sa faca rau in vreun fel relatiei. Trebuie sa realizezi ca si pentru ei tu reprezinti ceva nou si necunoscut, asa ca s-ar putea ca la inceput sa apara unele divergente.

Acest lucru nu se intampla intotdeauna din rautate, ci din cauza unor neintelegeri in ceea ce priveste comportamentul fiecaruia. Iata ce pot crede ei cateodata despre tine, conform Woman's Day:

Cred ca ii judeci

Daca prietenii incep sa povesteasca lucruri din trecut, din lunga lor prietenie cu sotul sau partenerul tau, este bine sa te arati interesata, desi unele lucruri ti se par copilaresti. Trebuie sa intelegi ca acele intamplari au ani in spate, cand erau si ei mai tineri, si sa nu privesti totul foarte critic.

Poate ca te deranjeaza ca iubitul tau are mai multa "istorie" cu ei decat cu tine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii privesti ca pe niste dusmani; din contra, ei iti pot deveni aliati. Accepta istorisirile lor cu amuzament si bucura-te ca vor sa le impartaseasca cu tine.

Nu-i lasi sa te cunoasca

Ii sunt prieteni jumatatii tale, asa ca e normal sa vrea sa te cunoasca si pe tine. Iar pana la proba contrarie, probabil te considera suficient de placuta incat sa vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, asa ca trebuie s-o iei ca pe un compliment. Sotul tau iti va aprecia rabdarea, asa ca gandeste-te sa-i inviti pe toti la o cina la voi acasa, nimic formal, ci cat se poate de prietenesc.

Il suni prea des pe sotul tau

Barbatilor li se pare ciudat ca dupa atatia ani de cand esti cu sotul tau inca nu ai incredere suficienta in el pentru a nu-l suna din 10 in 10 minute atunci cand iese in oras fara tine. Nu este bine sa fii vazuta ca o nevasta stresanta, asa ca incearca sa ai si tu alta activitate in seara aceea, astfel incat sa nu ai timp sa te gandesti la lucruri care de cele mai multe ori nu sunt adevarate.

Pune-te in locul sotului si gandeste-te cum te-ai simti daca in timpul unei conversatii cu cea mai buna prietena, la un cocteil in oras, telefonul ti-ar suna non-stop.

Apari cu o urgenta care le strica planurile

Atunci cand sotul isi face planuri cu baietii si apoi nu mai poate sa ajunga, acestia se simt subapreciati si li se pare ca inventezi o problema intentionat. Aceasta idee apare mai ales daca se intampla des sa le strici planurile. Gandeste-te daca ai nevoie cu adevarat de sotul tau. Daca da, incearca sa explici intr-un mod delicat. Nu te pune nimeni sa te justifici, ci doar sa fii deschisa.

Il judeci prea aspru pe sotul tau

Daca prietenii iubitului sau sotului tau sunt unii adevarati, nu le va face placere sa vada ca il judeci atunci cand nu este cazul sau ca nu te porti prea dragut cu el. Atunci cand esti la cina cu mai multe persoane, incearca sa ai un comportament civilizat si nu iti afisa prea fatis nemultumirile. Acestea trebuie lamurite acasa, intre 4 ochi; niciunui barbat nu ii place sa isi spele rufele in public.

Ii numeri fiecare ban cheltuit, in timp ce tu arunci cu bancnotele

Te gandesti ca este un lucru extravagant ca sotul tau isi restaureze masina veche, dar daca ai face un calcul cat dai pe farduri, parfumuri si alte cochetarii feminine, vei vedea ca tu folosesti mai des cardul. Atat timp cat sotul nu cheltuieste mai mult decat va permiteti, lasa-l sa isi satisfaca anumite bucurii fara sa-l certi pentru fiecare achizitie in parte.

Ai 40 de ani, dar te imbraci ca la 21

Prietenilor sotului tau li se pare ciudat atunci cand te imbraci precum fiica lor adolescenta. Ii face sa se intrebe daca nu cumva iubitul tau nu te mai considera atragatoare si incerci din greu sa ii atragi din nou atentia.

Barbatii judeca femeile care vor sa para altceva decat sunt. Daca stilul tau vestimentar este de la sine mai tineresc, nu ai de ce sa-ti faci griji, caci ei vor simti asta si vor aprecia naturaletea ta. In caz contrar, incearca sa te adaptezi varstei.

Scoti ce e mai bun sau mai rau din sotul tau

Prietenii lui vor observa cu siguranta daca ai o influenta pozitiva asupra sotului tau. Fie ca este vorba despre faptul ca face mai mult sport, este mai ordonat sau mai punctual, aceste schimbari vor fi bine vazute. Daca, in schimb, el are o viata mai dezorganizata decat inainte, vor considera ca si tu ai o parte din vina.

Citesti mesajele trimise de catre ei sotului tau

Barbatii au un anumit fel de a vorbi intre ei, acesta nefiind intotdeauna pe placul femeilor. Daca tu stai sa citesti mesajele lor, cu siguranta ceva nu iti va conveni, iar daca ei vor afla acest lucru, se vor simti constransi sau verificati. Daca iti este teama ca sotul tau vorbeste cu prietenii despre teme care nu iti fac placere, mai bine ii spui direct, decat sa verifici asta pe la spate.

Li se pare ca flirtezi cu ei

Oricat de urat ar suna acest lucru, exista femei care flirteaza cu prietenii sotului. Barbatii adora sa fie placuti de femei, dar li se pare ingrozitor atunci cand gestul vine din partea consoartei unui prieten. Daca faci acest lucru, isi vor schimba definitiv parerea despre tine si nu te vor aprecia niciodata, indiferent cat ai incerca ulterior. Incearca sa fii draguta, dar fara sa treci o anumita limita.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#relatie prieteni sot, #sfaturi prieteni sot relatie, #prieteni iubit buna intelegere, #prietenii sotului sfaturi , #relatii
Comentarii
Poza Omu cu satiru
Omu cu satiru
rank 2
depinde cu cine este insurat tipul in cauza