Ziare.com

Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de dragoste fericita

Miercuri, 28 August 2013, ora 21:30

   

Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de dragoste fericita
Partenerii din orice relatie simt adesea nevoia de intimitate si siguranta unul cu celalalt. Totusi, ei nu par dispusi sa renunte la libertatea lor. Exista cateva principii care trebuie respectate intr-o relatie fericita.

Orice relatie este diferita in felul ei, iar oamenii trebuie sa gaseasca echilibrul necesar pentru a impaca toate aspectele care ii fac sa se simta bine alaturi de parteneri si sa nu isi sacrifice excesiv libertatea, scrie care2.com.

Fericirea ta inseamna si fericirea cuplului

Trebuie sa ai grija sa fii fericit, caci astfel vei avea o relatie de cuplu la fel de implinita si in acest plan.

Ceea ce uita multi oameni este ca responsabilitatea propriei fericiri o au, in primul rand, ei insisi, si nu partenerii de viata.

Nevoia de spatiu personal

O problema cu care multi oameni se confrunta este cea legata de spatiul pe care ei nu il mai au in plan personal.

Ei nu le spun partenerilor de viata acest lucru, de teama sa nu ii raneasca. Daca nu isi exprima sentimentele si nu spun ce ii macina, aceste probleme se acumuleaza in timp si apar resentimentele.

Deschide-ti inima

Multi au fost raniti, la un moment dat, intr-o relatie din trecut si pot avea tendinta sa se inchida in ei. Aceasta distanta pe care o creeaza ii face pe altii sa se simta nesiguri si sa devina chiar distanti fata de ei.

Din acest motiv, o relatie fericita implica deschidere sufleteasca din partea partenerilor, caci o atitudine opusa poate declansa un comportament nefiresc din partea oamenilor.

In plus, uneori este bine sa fii vulnerabil, caci o asemenea atitudine te va apropia si mai mult de partenerul de viata.

Citeste mai multe despre sfaturi relatie fericita
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1863 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor