Ce vor barbatii sa faca femeile mai rar

Duminica, 04 Iulie 2010, ora 19:17
4528 citiri
Ce vor barbatii sa faca femeile mai rar

Il cicalesti? Esti reticenta le ceva nou in viata sexuala? Stai prea mult in fata oglinzii?

Potrivit glamour.com, iata ce ar trebui sa te straduiesti sa elimini din comportamentul tau, daca vrei sa fii pe plac iubitului tau.

1. Sa te arati dezamagita cand partida de sex nu este extraordinara

Unele femei nu isi ascund dezamagirea atunci cand sexul nu este la inaltimea asteptarilor lor, iar manifestarea acesteia nu face decat sa irite un barbat. Fiecare isi doreste o partida de sex uimitoare de fiecare data, dar nu se intampla mereu asa din diferite cauze, unele externe, altele interne. Acest lucru nu inseamna insa ca este ceva in neregula cu cei doi sau ca exista mai putina pasiune.

Despartirea e mai dureroasa pentru barbati

2. Sa il cicali

Acest obicei al unor femei se numara printre cele mai de nesuportat pentru barbati. In plus, cicaleala reprezinta un minus pentru comunicare, or, doua persoane care formeaza un cuplu au nevoie sa cada de acord in ce priveste asteptarile fiecaruia.

3. Sa nu accepti ceva nou in viata sexuala

Varietatea este unul dintre cele mai puternice condimente ale vietii intime. Accepta orice idee noua, cum ar fi jucariile sexuale (desigur, atata vreme cat nu simti ca este prea mult pentru tine). Fii creativa, originala, surprinde-l.

4. Sa vrei sa iesiti din casa pentru a face ceva impreuna

Nu trebuie sa iti doresti mereu sa iesiti la un restaurant sau sa vedeti un film la cinematograf (desi nu e bine sa renunti total la acestea). O activitate in doi poate avea farmec si in intimitatea caminului (si nu este vorba de sex); cititi o carte impreuna, uitati-va la un film amandoi sau pregateste o cina romantica in casa.

https://ziare.com/index.php?module=AmvcNews&id=1020868

5. Sa te probezi prea mult timp

Atunci cand petreci zeci de minute cu probatul hainelor in fata oglinzii si aranjatul, depasind termenul pe care l-ai spus anterior, cei mai multi dintre barbati se enerveaza. Daca tu spui ca intr-un sfert de ora esti gata, dar de fapt termini intr-o jumatate, nu este prea placut, mai ales daca este vorba de foame la mijloc.

6. Sa te schimbi fata de cum erai

Fiecare persoana se mai schimba de-a lungul timpului, dar atunci cand devii aproape alta persoana provoci dezamagire.

7. Sa vorbesti prea mult despre tatal tau

Desi, cel mai probabil este o persoana care merita toata lauda, evita sa vorbesti prea mult despre el sau sa il compari pe iubitul tau cu el.

8. Sa desconsideri prietenele lui

Daca ai deseori ceva de spus impotriva celorlalte femei din viata lui, prietene sau colege, nu faci decat sa il dezamagesti.

De ce barbatul alteia e mai sexy?

9. Sa mananci exagerat de putin

In fiecare zi salate, portii foarte mici, mereu atenta la ce si cat mananci. Este foarte bine, atata timp cat nu exagerezi si nu ajungi sa se vada ca nu ai energie cat ar fi normal.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#relatii barbati femei, #obiceiuri enervante femei, #sfaturi relatii femei , #relatii