Cum identifici femeia care te place?

Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 18:45
18204 citiri
Cum identifici femeia care te place?

Femeile care va arata cel mai mic semn de interes sunt cele mai usor de cucerit. Batalia este pe jumatate castigata si, daca mai stii si cateva trucuri despre limbajul non-verbal, poti castiga si cealalta jumatate a conflagratiei sexelor si te poti bucura de prada de razboi.

Ochii care vad se uita

Primul semnal care trebuie observat este o simpla privire. Daca privirea doamnei trece pe deasupra dvs ca peste un obiect oarecare sau daca raspunde rece si placid la salut, fara sa zambeasca, inseamna ca nu existati. Luati-va gandul de la ea. Sau incercati sa faceti ceva (nu foarte ridicol) ca sa-i captati atentia.

In cazul in care privirea doamnei zaboveste asupra dvs macar o secunda-doua, inseamna ca ar putea fi inclinata sa stea de vorba cu dvs. si este timpul sa spuneti "motor!"

Cel mai rau caz ar fi ca femeia sa se holbeze la dvs. Ar fi de recomandat sa-i intoarceti imediat spatele. De ce? Pentru ca ar putea face parte din urmatoarele categorii: stupida, urata, obsedata sau mioapa!

Un zambet si-o floare

Un al doilea semnal ar fi pozitia, postura buzelor. Colturile indreptate in jos cand se uita la dvs arata ca vederea dvs nu-i produce nici o fericire. Traducerea in cuvinte ar fi "stai la distanta" sau "nu ma simt bine" - pentru ca, spre exemplu, o pot strange pantofii.

Buzele orizontale nu inseamna nici ele o atitudine favorabila dvs, ci mai degraba indiferenta.

Dar colturile buzelor indreptate in sus sunt expresia universala a placerii, a bucuriei. Doamna chiar se bucura sa va vada, iar surasul este o invitatie la conversatie. Duceti-va si faceti-i pe plac! Dar fiti atent la "iata-mi dintii perfecti", expresie a zambetului rece, profesional.

Cel mai bun semnal dintre toate este combinatia suras cu o mana fluturata drept salut: te-am vazut, sunt bucuroasa ca esti aici, vino langa mine!

Ia-ma-n brate, strange-ma

Limbajul nonverbal devine un pic diferit atunci cand persoanele se afla la un pas distanta. Desigur, zambetul tot trebuie sa fie prezent, femeia trebuie sa va priveasca in continuare.

Acum intra in functie mainile, cu care interlocutoarea isi va sublinia vorbele. Iata spre ce trebuie sa va indreptati atentia: daca gesturile sunt simetrice, doamna este sincera; daca isi duce palmele catre piept, inseamna ca - inconstient - vrea sa va imbratiseze; daca se uita direct in ochii dvs, are incredere si vrea sa aveti incredere in ea; daca va atinge usor - pe mana sau pe umar - va spune ca ar vrea sa fie, la randul ei, atinsa; daca rade cu voce tare, cu tot corpul, se simte in siguranta si ati facut un mare pas inainte.

Iar daca va sopteste ceva la ureche, i-ati atins punctul G emotional: va doreste in intimitatea ei.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#cum stii ca te place, #sfaturi intalnire, #sfaturi agatat , #relatii