Cum iti da seama ca esti folosit intr-o relatie

Marti, 01 Mai 2012, ora 10:13
26583 citiri
Cum iti da seama ca esti folosit intr-o relatie

Esti o persoana buna, calda si iti place sa-i oferi celei de langa tine tot ce ai mai bun, sa o rasfeti si protejezi. Ti se pare cateodata, totusi, ca femeia in cauza vine la tine numai cand are nevoie de cate un favor sau ajutor.

Te gandesti initial ca poate ti se pare tie, dar cu timpul totul devine o certitudine: te foloseste. Daca esti la stadiul in care inca mai stai sa cantaresti situatia, Mademan iti ofera cateva indicii care sa te faca sa vezi lucrurile mai clar:

Asteapta diverse lucruri de la tine

S-a obisnuit sa faci lucruri pentru ea, sa o ajuti mereu cu cate ceva, iar in putinele dati cand pur si simplu nu poti face asta, ea se enerveaza de parca ar fi sfarsitul lumii. De exemplu, ii dai bani sa-si plateasca factura de la telefon in fiecare luna, dar acum nu poti pentru ca ai niste cheltuieli suplimentare.

Ea se supara si nici prin cap nu ii trecuse sa puna bani deaoparte din salariul ei pentru un lucru de care doar ea beneficiaza.

Nu vorbeste despre tine cu alte persoane

Daca prietenii ei barbati ii fac in continuare avansuri iar prietenele se comporta de parca ea inca ar fi singura si disponibila pentru intalniri, este clar ca nu vorbeste cu ei despre relatia voastra, te ascunde.

O femeie indragostita vrea sa impartaseasca cu toata lumea experienta ei.

Nu primesti nicio farama din ce dai tu

Daca tu o rasfeti cu mangaieri, bani, cadouri, surprize, complimente, iar ea nu iti ofera inapoi nici macar un sfert din aceste gesturi frumoase, inseamna ca sentimentele ei sunt inexistente si ca sta cu tine doar pentru a se simti adorata si ajutata material, dar nu este indragostita de tine.

Ia toate deciziile de una singura

Ea se hotaraste la ce restaurant, film, eveniment sau piesa de teatru sa mearga, iar tu nu ai niciun cuvant de spus in luarea acestei hotarari, pur si simplu esti informat si trebuie sa te conformezi.

Inseamna ca ii place ideea de a avea un barbat la brat, dar nu conteaza neaparat cine este acela, asa ca poti fi inlocuit foarte usor atunci cand nu vei mai fi docil.

Nu vrea sa iti cunoasca prietenii

Intr-o relatie normala, femeia de langa tine va vrea sa-ti cunoasca cercul de prieteni, pentru a te cunoaste mai bine si a intra cu totul in viata ta. Daca nu o intereseaza acest lucru, cel mai probabil este mai superficiala decat ai crede in ceea ce te priveste.

Nu doreste sa faceti sex

Esti cu o fata de cateva luni, ii cumperi haine, ii platesti sedintele de infrumusetare si o plimbi peste tot, dar ea tot nu vrea sa faca sex. Exista si varianta, putin probabila, ce-i drept, in care face parte dintre femeile ce se pastreaza pana la casatorie.

O probabilitate mult mai are este, insa, sa te foloseasca pentru bani si sa nu fie atrasa cu adevarat de tine. O fata atat de cinstita incat sa fie virgina nu este invatata nici sa primeasca avantaje materiale de la un barbat.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#relatii iubita profitoare semne, #relatie interes semne, #sfaturi barbati relatie, #femei profitoare barbati , #relatii