Cum iti mentii relatia armonioasa in timpul Cupei Mondiale

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 18:12
1905 citiri
Cum iti mentii relatia armonioasa in timpul Cupei Mondiale

Se intampla ca multe dintre femei sa nu inteleaga pasiunea partenerilor lor pentru fotbal si, din aceasta cauza, sa apara nenumarate divergente, in special in timpul unor campionate mari, cum ar fi acum Cupa Mondiala care se desfasoara in prezent in Africa de Sud.

Cei mai multi dintre barbati sunt innebuniti sa stea in fata televizorului la fiecare meci, singuri sau cu prietenii, acasa ori la terase, cu un suc sau o bere langa.

Insa multe dintre femei sunt nemultumite de aceasta placere a partenerilor lor, principalul motiv fiind acela ca primesc mai putina atentie. Iar cei mai multi dintre barbati ar vrea sa stie ca nu isi iubesc mai putin partenerele doar pentru ca sunt atat de preocupati de fotbal.

Greseli pe care chiar si femeile inteligente le fac intr-o relatie

Pentru a evita aparitia unor conflicte si tensiuni pe parcursul Cupei Mondiale, si pentru a mentine relatia in armonie, specialistul in relatii al cotidianului britanic Telegraph, Sarah Abell, a scris pe site-ul acestuia, telegraph.co.uk, zece sfaturi pe care femeile ar fi bine sa le aplice.

De asemenea, Sarah ii indruma pe barbati sa fie mai grijulii cu nevoile partenerelor lor si sa se straduiasca sa recupereze cumva lipsa de atentie din timpul meciurilor.

Pot alege o zi spre exemplu in care sa propuna prietenelor sa faca impreuna ceva ce le place acestora foarte mult, cum ar fi sa vada un film, si, mai ales, sa le lase pe ele sa aleaga ce anume vor sa vada.

Iata cele zece sfaturi pentru femei:

1. Aminteste-ti ca este vorba de o singura luna o data la patru ani sau din doi in doi ani daca pui la socoteala si campionatul european.

2. Uita-te pe programul meciurilor si impreuna cu partenerul stabileste care sunt momentele in care el vrea si are timp sa se uite la meciuri, astfel incat, in acel timp, sa faci ceva ce iti place, fara el. Poti sa te intalnesti cu prietenele, sa vezi un film, etc.

Barbatii vorbesc despre fotbal mai mult decat despre femei

3. Daca se intampla sa ai o petrecere programata pentru perioada in care se desfasoara Cupa Mondiala, asigura-te ca la acea petrecere exista un televizor mare si multa bere. In niciun caz nu ii propune partenerului sa vada meciul inregistrat ca sa poata merge cu tine la petrecere.

4. In perioadele in care nu sunt meciuri, propune-i sa faceti ceva distractiv impreuna.

5. Daca te uiti si tu cu el la meci evita sa vorbesti peste comentator sau sa pui intrebari prostesti.

6. De asemenea, daca esti curioasa sa afli mai multe despre regulile jocului, intreaba inainte de meci ori dupa sau in pauza dintre reprize.

7. Asigura-te ca ai frigiderul plin cu gustarile si bauturile preferate ale partenerului.

8. Sugereaza-i sa isi aduca si prietenii sa se uite la meci atunci cand tu nu esti pe acasa.

Reguli de urmat daca vrei sa privesti un meci de fotbal cu el

9. Daca echipa lui favorita pierde, nu spune ceva ce l-ar putea supara si mai tare pana nu isi recapata buna dispozitie. Poti chiar sa incerci sa il inveselesti, spre exemplu purtand ceva sexy si care sa aiba legatura cu fotbalul (evident, cand sunteti doar voi doi).

10. Daca partenerul tau nu apreciaza niciunul din eforturile pe care le faci aplicand aceste sfaturi, atunci la urmatorul campionat mai bine iti faci o rezervare pentru o vacanta pe care sa o petreci singura sau cu prietenele (desigur, daca mai ai buget pentru asta).

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sfaturi relatii fotbal, #relatii meci fotbal, #timp liber relatie, #relatii Cupa Mondiala , #relatii