Cum sa accepti noua relatie a celei mai bune prietene

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 13:22
4489 citiri
Cum sa accepti noua relatie a celei mai bune prietene

Mereu te gandesti ca atunci cand prietena ta cea mai buna isi va gasi fericirea in dragoste tu vei fi mai mult decat incantata pentru ea. De multe ori se intampla, totusi, ca sentimentele sa fie cu totul altele, iar tu pur si simplu nu mai intelegi ceea ce simti.

Conform Daily Mail, poti face cateva lucruri pentru a te simti mai bine in noua ipostaza in care te afli, scapand si de sentimentul de vinovatie, care te face parca sa iti para rau pentru fericirea prietenei tale.

Incearca sa-ti intelegi sentimentele

Desi iti va veni greu sa accepti acest lucru, cel mai probabil, in primele zile de la aflarea vestii vei simti cateva unde de invidie fata de noua relatie a prieteni tale. Nu pentru ca ei ii este bine acum, ci pentru ca ti-ai dori ca si tu sa te afli in aceeasi situatie. Trebuie sa realizezi ca solutia este ca si tu sa iesi mai mult si sa cunosti persoane noi.

Depinzi prea mult de ea?

Atunci cand nu ai un iubit de mult timp, ai tendinta sa te atasezi prea mult de cea mai buna prietena si sa vrei sa impartasesti foarte multe sentimente si sa petreci mult timp cu ea, lucru care nu mai este posibil atunci cand ea intra intr-o relatie. Este extraordinar de frumos sa te intelegi foarte bine cu cineva de acelasi sex, dar pastreaza cateva lucruri pe care le faci singura si te fac fericita.

Ocupa-ti timpul cu altceva

Acum este momentul sa faci toate acele lucruri pentru care inainte nu aveai timp, cum ar fi sa iti cunosti mai bine colegii de la serviciu, sa te inscrii la un curs de aerobic sau sa inveti o limba straina.

Invata cand este cazul sa vorbesti

Atunci cand v-ati facut un plan si ea te lasa subit balta pentru ca trebuie sa mearga undeva cu iubitul, subliniaza-i faptul ca te-a durut acest lucru si ca nu este frumos sa nu-si tina cuvantul. Va intelege ca nu a procedat bine, caci daca este o prietena buna va incerca sa se puna in locul tau, iar data viitoare nu va mai proceda asa.

Foloseste-te de prietenul ei

Intreab-o daca iubitul ei are prieteni de aceeasi varsta, cu care te-ai putea potrivi tu. Nu se stie niciodata in ce fel de cerc iti vei gasi iubirea si veti iesi in curand la o dubla intalnire.

Uneori trebuie sa inveti sa renunti

Cateodata se intampla ca prietena ta sa fie atat de absorbita de noua legatura romantica incat sa uite cu totul de tine si sa nu o mai intereseze persoana ta. In cazul acesta ar trebui sa te gandesti daca persoana respectiva chiar merita prietenia ta; poate nu stie sa te aprecize indeajuns.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#relatie prietenie sfaturi, #iubit amica buna intelegere, #acceptare iubit nou amica, #prietena iubit relatie , #relatii