Cum sa devii cel mai bun prieten al barmanului

Joi, 05 Iulie 2012, ora 23:22
2807 citiri
Cum sa devii cel mai bun prieten al barmanului

In orasele micute este simplu sa fii prieten cu barmanul, poate chiar ai fost coleg de scoala cu el sau locuiti in acelasi bloc.

Daca vrei sa ai un prieten la bar care sa vina de indata la tine si sa te intrebe ce doresti sa bei, nu sa te lase sa astepti cu mana intinsa, este esential sa adopti cateva miscari prin care sa te apropii de acesta. Iata cateva solutii, potrivit Askmen:

Prima bautura, bacsis gras

Degeaba esti tot un zambet, daca cel putin bacsisul inital nu este unul considerabil, nu ai nicio sansa sa iti faci un nou prieten. Nu este nevoie ca mereu sa arunci cu banii cum apuci, din cand in cand este de ajuns.

Comanda bauturi, nu sfaturi conjugale

Daca nu vrei ca barmanul sa se fereasca de tine data viitoare cand te vede, limiteaza-te la a comanda bautura, nu incepe sa povestesti toate necazurile tale si planurile de viitor.

Fara dulcegarii in plus

Daca ai de-a face cu o barmanita, nu incepe sa i te adresezi cu "papusa", "draguta" sau "dulceata", caci este satula pana peste cap de aceste vorbe si sigur vei primi o privire neprietenoasa.

Fii de moda veche

Daca planuiesti sa petreci cateva ore intr-un pub, poti sa pui pe bar mai multi bani aranjati frumos si sa tot comanzi in contul lor, astfel incat sa arati ca ai incredere si sa te simti de-al casei.

Nu ii rosti numele

Chiar daca ai ajuns sa ii stii numele, nu il rosti cu voce tare, caci barmanii nu isi doresc ca toata lumea sa afle aceasta informatie despre ei.

Comunica

Daca ti-a placut foarte mult cocteilul facut de el, spune-i acest lucru si se va bucura cu siguranta. Poti chiar sa pui o intrebare referitoare la un ingredient.

Fii dragut cu ceilalti clienti

Cu siguranta un bacsis bun va castiga aprecierea unui barman, dar daca te porti urat cu restul clientilor, vei sterge tot ce ai construit cu buretele. Degeaba castiga bani de la tine daca golesti barul in jurul tau, asa ca etaleaza-ti educatia.

Fii un gentleman

Uneori esti atat de obosit la sfarsitul unei zile, incat ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa cedezi scaunul unei doamne. Dar facand acest lucru, nu numai ca poate ii vei castiga chiar ei inima, ci si barmanului, care te va aprecia si respecta pentru acest lucru.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#barman relatie buna client, #barman modalitati atragi atentia, #barman prietenos sfaturi , #relatii