Cum sa reinvii pasiunea in casnicia ta

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 19:51
4255 citiri
Cum sa reinvii pasiunea in casnicia ta
Foto: thearticlesmagazine.com

Cuplurile din ziua de azi au putin timp la dispozitie pentru a fi in intimitate si a se bucura unul de altul. Majoritatea oamenilor recunosc faptul ca alte probleme le rapesc timpul pe care l-ar petrece impreuna. Exista cateva modalitati in care pasiunea in casnicie poate fi reaprinsa.

Latura romantica intr-o relatie de lunga durata trebuie alimentata constant si ingrijita de ambii parteneri, spune Michele Weiner-Davis, expert in probleme de relatie si casnicie, conform Prevention. Ea spune ca nimic nu se intampla de la sine si nu apare daca cei doi nu fac nimic in aceasta privinta.

Preocuparea pentru copii

O prima problema este data de punerea copiilor pe primul plan, ingnorand alte aspecte ale vietii personale. Ceea ce fac parintii este sa petreaca putin timp impreuna, tot pentru binele copiilor lor. O relatie sanatoasa si trainica se cladeste pe timpul petrecut impreuna.

Important este ca o casnicie sa nu fie stricata de probleme care acapareaza tot timpul celor doi. O solutie care poate fi aplicata este stabilirea unei seri in care partenerii sa fie impreuna, chiar iesind in oras. O seara minunata nu sta neaparat in banii pe care ii puteti cheltui, mai ales daca nu ii aveti. Puteti ramane acasa pentru a va bucura de intimitatea caminului.

O seara speciala pentru voi

O solutie buna este petrecerea timpului unul cu celalalt, dupa ce copiii merg la culcare. O puteti face intr-o seara, in timpul saptamanii, culcandu-i pe cei mici mai devreme. In cazul in care nu va permiteti sa angajati pe cineva care sa stea cu copiii pentru ca voi sa mergeti undeva, puteti apela la prieteni, intorcandu-le serviciul cand ei vor avea nevoie.

Nu este atat de important numarul acestor iesiri in oras sau frecventa cu care se iveste ocazia pentru voi. Important este ca ea sa existe, chiar si o data la cateva saptamani. O astfel de seara va va reconecta unul cu altul si va aduce beneficii casniciei voastre.

Romantismul, o necesitate?

Weiner-Davis spune ca romantismul nu este o componenta esentiala a unor astfel de seri in care sunteti doar voi. Important este sa fiti relaxati si sa existe o atmosfera placuta.

In plus, nu uitati sa mentineti o atmosfera de bucurie si placere in fiecare zi, dandu-va mesaje amuzante pe telefon si flirtand, prefacandu-va ca abia l-ati cunoscut pe celalalt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#casnicie mariaj casatorie copii, #familie pasiune dragoste iubire , #relatii