Cum sa scrii emailuri incantatoare

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 08:01
2983 citiri
Cum sa scrii emailuri incantatoare
Stephengacheru

Daca vrei sa ai mai multe sanse in a cuceri o femeie care te atrage poti incerca sa apelezi si la o idee de moda veche - scrisorile, pusa in practica cu ajutorul progresului tehnologiei. Mai exact, ii poti scrie emailuri incantatoare, cu conditia insa sa nu exagerezi realitatea doar de dragul cuvintelor frumoase.

Yahoo.match.com iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile in aceasta privinta.

1. Scrie ceva care sa-i atraga atentia in campul destinat subiectului

Acel spatiu este singurul in care se poate citi ceva inainte ca persoana careia i-ai trimis emailul sa ajunga la continutul acestuia. Prin urmare, nu te limita doar la un simplu salut, ci scrie ceva care sa ii starneasca cel putin curiozitatea. Spre exemplu, daca prima conversatie a voastra a fost in metrou, in timp ce ea citea o carte, scrie ceva legat de cartea respectiva si i se va parea mai interesant decat un simplu "Buna!". Ai grija insa ca subiectul emailului sa aiba legatura si cu ce scrii in cuprins.

2. Evita sa scrii prea mult despre tine

Nu te lasa tentat sa ii dezvalui tot ce iti place tie si ce ai facut in ultimii ani. Daca o vei cuceri, vei avea timp suficient pentru asta. Pana atunci insa important este sa fii mai preocupat de cum sa o impresionezi. Iar pentru a avea cat mai multe sanse cel mai bine este sa incerci sa gasesti subiecte comune, despre care sa ii faca mai ales ei placere sa discute.

3. Nu exagera in sustinerea unor opinii

Daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda intr-o anumita privinta, sa zicem ca ea simpatizeaza partidul aflat la putere si tu pe cel din opozitie, nu arunca invective la adresa acelui partid. Este suficient daca iti faci cunoscuta parerea ta astfel incat sa stie ca in aceasta privinta aveti opinii diferite.

4. Nu iti pune sufletul pe tava de la inceput

Intr-o relatie este important sa nu ascunzi lucruri despre tine ce ar trebui stiute si sa nu minti, insa asta nu inseamna sa iti deschizi total sufletul de la inceput. Intai mai lasa ceva timp sa treaca pana va cunoasteti mai bine, ca sa fii mai sigur ca nu si-ar putea face o impresie gresita.

5. Nu scrie prea mult

Oricat de intens ai simti ca vrei sa ii impartasesti numeroase ganduri evita sa scrii emailuri prea lungi.

6. Nu incheia cu formule inflacarate

Pentru perioada de inceput este de preferat sa eviti cuvintele pasionale. Mai bine sa existe putin mister si sa se intrebe ce intentii ai, daca simti sau nu ceva, decat sa i se para ca fortezi, chiar daca tu deja simti nevoia sa scrii acele cuvinte.

De asemenea, foarte important este sa nu faci greseli gramaticale sau sa faci cat mai putine si cat mai putin grave.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#sfaturi emailuri incantatoare, #sfaturi cucerit femeie prin email , #relatii