Cum salvezi relatia dupa ce ai fost inselat

Marti, 10 Mai 2011, ora 16:08
11189 citiri
Cum salvezi relatia dupa ce ai fost inselat
Foto: Buzzle

Dupa ce ai fost inselat este nevoie de mult curaj, efort si dragoste adevarata pentru a salva o relatie. Imediat dupa ce afli ce s-a intamplat este evident sa te simti ranit si trist, dar si sa iti doresti sa uiti tot si sa pleci fara sa mai stii nimic de el. Multe persoane aleg insa sa isi salveze relatia si trebuie sa stie la ce sa se astepte.

Sa iti ierti partenerul de viata dupa ce a facut asa ceva nu este usor, insa salvarea a ceea ce este intre voi este cel mai important. Insa inainte de toate acestea trebuie sa te hotarasti: merita sau nu partenerul sa fie iertat?

Asa ca ia o foaie de hartie si noteaza ceea ce este unic, frumos, special la el. Asta vei pierde daca vei renunta sa lupti. Pe o alta foaie scrie lucrurile care te-au ranit in trecut. Abia apoi vei putea spune daca este sau nu cazul sa oferi o noua sansa lui si relatiei voastre, te sfatuieste Buzzle.

Se spune ca dialogul este cheia succesului relatiilor. Asa ca stai si vorbeste cu partenerul tau. Asculta-l. Intreaba-l ce a mers rau in relatia voastra si ce i-a lipsit si a cautat in alta parte. Incearca sa fii cat mai obicetiv si nu lasa emotiile sa intervina.

Afla de ce natura este problema? Lipsa timpului, viata sexuala sau ce altceva l-a nemultumit? De asemenea, nu uita sa il intrebi daca el isi doreste sa continuati, pentru ca in sens contrar nici nu mai are rost sa te gandesti la aceste detalii.

Top 10 motive pentru care femeile trec cu vederea daca sunt inselate

Daca ati stabilit de comun acord ca vreti sa mergeti mai departe, petreceti mai mult timp impreuna. Mergeti in vacanta si incercati sa va redescoperiti reciproc. Amintiti-va ce v-a apropiat la inceput si indreptati-va atentia catre aceste lucruri.

Indiferent de motivele tradarii, incearca sa schimbi ceva la tine pentru a-i atrage atentia partenerului. Pune-l sa afle cat mai multe despre tine, ceva care sa il atraga, nu sa simta ca nu mai are nimic de descoperit.

Daca era nemultumit ca nu il asculti, arata-i ca il sorbi din priviri. Daca a fost nemultumit de viata sexuala, fa tot posibilul pentru a schimba ceva. Ii lipsea aventura? Mergeti intr-un weekend pe munte.

In cele din urma, daca nimic nu functioneaza, dar tot vreti sa ramaneti impreuna, apelati la un consilier. Un profesionist va fi capabil sa va indrume pasii pentru a readuce armonia in cuplu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sfaturi casnicie inselat, #partener inselat, #reparare relatie aventura, #aventura extraconjugala , #relatii