Cum se comporta un barbat in pat si-n viata? Ziua sa de nastere spune totul

Marti, 01 Februarie 2011, ora 18:10
11613 citiri
Cum se comporta un barbat in pat si-n viata? Ziua sa de nastere spune totul

Cand o femeie intalneste un barbat, prima privire este aruncata catre aspectul fizic. Mai tarziu incepe sa studieze si celelalte calitati ale sale.

Expertii astrologi sustin insa ca trebuie sa cunosti ziua de nastere a barbatului inainte de a face alti pasi catre o viitoare relatie. Asa veti ajunge mult mai usor sa va dati seama daca merita sa incepeti o noua relatie.

Numarul care decide viitorul relatiei se obtine usor: se aduna cifrele datei de nastere, dupa exepmplul: 21, 2+1 = 3 sau 9+2 =11 deci 1+1=2. Exista si exceptii, nu se aduna cifrele celor care s-au nascut in data de 11 sau 22. Iata variantele specialistilor in astrologie, prezentate de Teen Problem.

Numarul 1 - nascut pe 1, 10, 19. Este un barbat misterios cu multe secrete care stie exact ce vrea de la viata. Poate fi un adevarat lider. Acest tip de barbat nu este deloc inofensiv si trebuie sa aveti o intuitie fenomenala pentru a va da seama ce fel de om este de fapt.

Numarul 2 - nascut pe 2, 20, 29. Este un barbat romantic, care adora preludiul si nu se grabeste niciodata in dormitor. Alaturi de el puteti petrece momente de neuitat.

Numarul 3 - nascut pe 3, 12, 21, 30. Un barbat-vrajitor pe care va trebui sa invatati sa-l impartiti cu multi oameni.

Numarul 4 - nascut pe 4, 13, 31. Este un barbat realist, asa ca nu va asteptati din partea lui la momente romantice. In schimb, este total dedicat familiei si caminului conjugal. Se pricepe la orice, fiind visul oricarei gospodine.

Numarul 5 - nascut pe 5, 14, 23. Este un amant perfect, de la el veti obtine totul in pat. Se plictiseste repede, in schimb, si, foarte curand, va cauta cu privirea in jurul casei dupa prada. Pentru a-l pastra va trebui sa depuneti mari eforturi.

Numarul 6 - nascut pe 6, 15, 24. Barbatul-perfectiune va va tine in brate toata viata. Acest efort, cu siguranta, il va dobori mai devreme sau mai tarziu.

Numarul 7 - nascut pe 7, 16, 25. Este un barbat nemultumit intotdeauna de ceva si foarte greu isi exprima sentimentele crezand ca totul se subintelege.

Numarul 8 - nascut pe 8, 17, 26. Este un perfectionist interesat de calitate si nu de cantitate. Viata cu el reprezinta hrana intelectuala pentru minte, dar nici atingerea intima nu este de neglijat.

Numarul 9 - nascut pe 9, 18, 27. Genul de barbat care va avea mereu conflicte cu rudele sau prietenii. Nu poate refuza nimic altora, dar uita frecvent ca sunteti in preajma lui.

Numarul 11 - nascut pe 11. Este un barbat sensibil si vulnerabil, care are nevoie sa fie permanent mangaiat, iar el nu va ezita sa va raspunda cu aceeasi moneda. Va veti simti foarte iubita in prejama lui.

Numarul 22 - nascut pe 22. Este un geniu financiar, in pat nu e deloc interesant, iar starea de spirit i se schimba brusc, devenind foarte irascibil. Cand vine vorba de bani, nimic nu-i poate sta in cale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#barbati comportament zi nastere, #barbati viata sexuala, #comportament masculin zi nastere , #relatii