Ziare.com

Cum stii daca un barbat te iubeste cu adevarat?

de Andreea Ghinea
Marti, 22 Martie 2011, ora 16:05

   

Cum stii daca un barbat te iubeste cu adevarat?
Cum iti dai seama daca un barbat de iubeste? Exista o formula magica sau trucuri prin care sa iti dai seama? Nu. Asta inseamna ca trebuie sa stii sa "citesti" barbatul de langa tine pentru a iti da seama daca te iubeste sau nu.

Tine minte?. Barbatii uita mereu anumite lucruri, iar femeile sunt cele care trebuie sa le aminteasca. Cu toate acestea, sunt cateva aspecte pe care nu ar trebui sa le uite, printre care promisiunea facuta femeii de langa ei. Daca continua sa uite lucruri importante ce au legatura cu tine, este cazul ca tu sa uiti de el, te sfatuieste Buzzle.

Face eforturi sa te faca fericita? Te-a dus la un film pe care doreai sa il vezi neaparat? Te-a scos la restaurantul preferat pentru a lua cina? Daca iti ia mult timp sa raspunzi la aceste intrebari, nu este un lucru bun. Oamenii indragostiti fac lucruri speciale pentru persoanele de langa ei si asta este cea mai buna modalitate de a te convinge de ceea ce simte pentru tine.

6 obiceiuri care afecteaza negativ o relatie de dragoste

Iti ofera spatiul de care ai nevoie? Atunci cand barbatul de langa tine te iubeste, o sa iti lase spatiu suficient. Va respecta decizia ta de a nu ii expune toate sentimentele sau emotiile si nu va avea nimic de obiectat daca vei vrea sa stai singura cateva momente cand simti tu nevoia.

Te asculta cu adevarat? Daca ii povestesti despre o problema de-a ta sau despre o dilema, te asculta cu adevarat sau doar se uita la tine si asculta meciul de la televizor?

Te respecta? Respectul este o parte importanta a unei relatii. Iti respecta punctele de vedere? Ia in calcul sugestiile si sfaturile bune? Daca raspunsul este da, sentimentele sale sunt adevarate.

Citeste mai multe despre relatii sentimente relatii iubire
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 16362 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor