Cuplurile moderne vorbesc fata in fata numai o ora pe zi

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 11:21
1693 citiri
Cuplurile moderne vorbesc fata in fata numai o ora pe zi

Intr-o epoca a comunicarii, nu prea mai reusim sa ne gasim timp sa il petrecem fata in fata cu perechea noastra. Ajungem sa vorbim si mai putin de o ora pe zi, fata in fata, dupa cum arata un sondaj recent realizat in Marea Britanie.

Unul din 10 cupluri petrece mai mult timp conversand la telefon sau prin posta electronica cu partenerul/a decat fata in fata, relateaza Daily Mail. 5% dintre cupuri petrec numai 15 minute pe zi vorbind cu perechea.

Incercam sa acoperim acest gol prin tehnologie, sondajul realizat in regat aratand ca majoritatea cuplurilor isi trimit, in medie, 1.002 mesaje pe an si 400 de emailuri in acelasi interval de timp.

Din 1.000 de persoane chestionate, 13% admit ca verifica in mod constant profilul de Facebook al partenerului pentru a vedea ce se mai intampla in viata sa si a afla informatiile de ultim moment.

Dupa cum arata compania de asigurari ce a realizat sondajul, exceptand timpul pe care il petrecem dormind, stam in compania celuilalt numai 3 ore si 45 de minute pe saptamana, din care 51 de minute de liniste perfecta, in fata televizorului.

Mai mult de un sfert dintre cupluri, 27%, recunosc ca nu au timp de o discutie asa cum se cuvine cu celalalt pana in weekend.

28% dintre cei chestionati admit ca se simt enervati atunci cand perechea le trimite mesaje sau emailuri atunci cand sunt impreuna.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#cuplu mesaje, #cuplu emailuri, #comunicare cuplu, #timp impreuna cuplu , #relatii