Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De ce nu trebuie sa te cuplezi cu un barbat insurat

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 20:55
9389 citiri
De ce nu trebuie sa te cuplezi cu un barbat insurat
Foto: Times of India

Motivele pentru a nu te implica intr-o relatie cu un barbat casatorit sunt o multime: inima zdrobita, fiind mereu numita "cealalta femeie", barfele la adresa persoanei tale atunci cand se afla si multe altele.

Iata cateva motive solide pentru care nu ar trebui sa te intalnesti cu un barbat insurat, relateaza Times of India.

E un lucru gresit din start

Oricate justificari ai incerca sa aduci, acestea dispar cand vine vorba de intalnirea cu o persoana casatorita. Actiunea este gresita din punct de vedere etic si ti-ar putea afecta viata in multe moduri.

Intotdeauna vei ocupa locul doi

Cand te implici cu un barbat casatorit, indiferent cat de mult ar pretinde ca esti marea lui dragoste, la sfarsitul zilei, prioritatea lui vor fi sotia si copiii.

Aminteste-ti ca el va inventa o serie de scuze care sa justifice greseala fata de familia lui, insa atunci cand va trebui sa aleaga, alegerea va fi intotdeauna familia lui.

Minciunile la ordinea zilei

Un alt motiv de a nu te implica cu un barbat casatorit este minciuna care nu lipseste. Barbatii care au o sotie si copii acasa vor minti la nesfarsit pentru a se putea intalni cu tine sau pentru a te insoti la cumparaturi sau la un film.

Tie ti-ar place asta?

Incearca sa te pui in locul sotiei. Daca afli ca sotul tau te inseala, nu numai pe tine, dar si pe copii la fel de bine - ai fi de acord? Adulterul, in orice forma s-ar prezenta, este rusinos. Si mai mult decat atat, nu-ti va garanta niciodata ca-si va parasi sotia si copiii. Si chiar daca ar face-o, cum poate trai o femeie cu gandul la ce dezastru a lasat in urma, mai ales daca e vorba si de copii?

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#relatii cu barbati casatoriti, #relatii barbati femei, #motive neimplicare barbat casatorit , #relatii