Femei mature si singure: Iata cu ce se amagesc de nu au inca un partener

Duminica, 11 Mai 2014, ora 18:43
45665 citiri
Femei mature si singure: Iata cu ce se amagesc de nu au inca un partener
Foto: ltkcdn.net

Femeile trecute de 40 de ani care sunt singure au, de obicei, o istorie amoroasa destul de bogata.

Unele sunt divortate si satule de barbati, altele se afla constant in cautarea sufletului pereche. Totusi, foarte multe femei mature raman singure.

Your Tango a facut o trecere in revista a minciunilor pe care femeile singure de peste 40 de ani insista sa si le spuna, ramanand astfel in continuare fara partener.

Toti barbatii buni sunt luati, vremea mea a trecut deja

Deseori, femeile ramase singure in urma unui mariaj nu vor sa isi dea seama ca si barbatii pot divorta si se pot afla in cautarea unei partenere cu care sa isi refaca viata.

Astfel, statisticile arata ca exista un numar destul de mare de barbati cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani, cel putin in Statele Unite, care sunt singuri, interesanti si se afla in cautarea dragostei.

De asemenea, femeile care raman vaduve obisnuiesc sa isi spuna ca ele au iubit deja, ca vremea lor a trecut si ca oricum nu vor gasi niciodata un barbat asa cum a fost marea lor dragoste. Nimic mai fals!

In cautarea barbatului perfect si iubirii fara batai de cap

Cand esti singura de o perioada mai indelungata, poti ajunge sa fii extenuata de cautarea iubirii si sa crezi ca nu o vei mai gasi niciodata. Astfel, ajungi sa te saturi si sa nu mai vrei sa mai iesi la nicio intalnire.

Intalnirile reprezinta doar o etapa. Urmeaz-o si gaseste dragostea pe care o meriti!

In tot acest proces de cautare de partenerului, constati ca nimeni nu este perfect si ca, prin urmare, nu merita osteneala. Gandeste-te ca nici tu nu esti perfecta si ca, dupa 40 de ani, este greu sa gasesti om fara cusur cu care sa iti imparti viata.

Barbatii sunt mincinosi, tot mai bine e "cu fetele"

Comparatia dintre prietene si un potential partener nu este tocmai una inspirata, avand in vedere ca femeile nu sunt precum barbatii. Poate ca un barbat nu te intelege si nu te asculta la fel de bine ca o femeie care iti este prietena, dar, in mod cert, poate sa iti faca viata minunata.

Si pentru ca tot spuneam ca barbatii sunt diferiti de femei, trebuie sa recunoastem ca domnii mai si triseaza, insa nu trebuie sa generalizam. Cu siguranta exista si barbati fideli!

Barbatii singuri nu vor relatii

In fiecare zona geografica a planetei exista si barbati "neluati", iar singurul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa cunosti unul este sa deschizi foarte bine ochii si sa ii observi, caci vei avea de unde alege.

Desigur, ai putea sa iti spui ca barbatii care sunt singuri asa vor sa si ramana, deci nu mai are niciun sens sa incerci. Totusi, atunci cand cunosti un potential partner care nu iti vorbeste despre mutatul impreuna, este posibil ca el sa nu aiba inca o situatie financiara stabila sau sa nu fie inca pregatit pentru asa. Asta nu trebuie sa insemne nicidecum ca nu vrea o relatie serioasa.

Nu ai timp de intalniri

Multe femei singure, nu doar cele trecute de 40 de ani, incearca sa se minta singure, spunandu-si ca nu au timp sa iasa la intalniri. Daca vrei sa gasesti marea dragoste, trebuie sa iti faci din procesul de cautare o prioritate.

Daca acest lucru nu se intampla, in mod cert tu esti cea care nu este pregatita pentru o relatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#femei singure 40 ani, #femei mature fara partener, #sfaturi relatie femei singure , #relatii