Femeile care iti pot distruge relatia cu iubitul

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 09:37
6606 citiri
Femeile care iti pot distruge relatia cu iubitul
Foto: Teen Problem

Daca partenerul tau se intalneste cu una dintre frumusetile divine de la Hollywood, este posibil ca el sa-si schimbe atitudinea fata de tine, chiar si pentru putin timp.

Probabilitatea unei astfel de intalniri tine de domeniul SF, insa. Cu toate acestea, exista rivale de care trebuie sa te pazesti, iar pericolul pe care il reprezinta acestea este unul real.

Cine sunt aceste femei care te pot desparti de partener si pe care ar trebui sa le tii sub observatie?, se intreaba Teen Problem.

Mama partenerului joaca un rol important in viata acestuia. Trebuie sa te obisnuiesti cu acest lucru dar trebuie sa fii prudenta. Mamele pot fi de trei tipuri.

Prima categorie este reprezentata de mama care critica tot. Pentru tot ce se intampla in jurul ei vinovata este tanara sotie a fiului sau. Pe de alta parte, aude ca partenera fiului o vorbeste de rau cu orice ocazie.

Astfel apare prima problema majora in cuplu: barbatul este sfasiat de iubirea pe care le-o poarta celor doua femei. Aceasta situatie, de multe ori, se termina cu separarea tanarului cuplu.

Prin urmare, daca nu-ti doresti acest lucru, niciodata nu trebuie sa-ti ataci soacra in mod direct. Este suficient sa te limitezi la cat mai putine intalniri cu ea, daca se poate numai la intalnirile oficiale ale familiei. Nu inseamna ca trebuie sa-i limitezi sotului numarul de vizite la mama sa.

Mama grijulie. Iti place la inceput pentru ca te ajuta. La un moment dat, insa, totul devine infricosator pentru ca deja ea controleaza totul. Daca incerci sa-i impartasesti partenerului temerile tale, acesta te va acuza de nerecunostinta. Este bine ca mama sa se simta utila si iubita. Calculeaza timpul astfel incat sfarsitul de saptamana sa-ti revina tie si sotului tau.

Mama nonconformista. Se comporta cu partenera fiului ca si cum ar sta de vorba cu o prietena intima iar, de multe ori, incearca sa-i dea sfaturi legate de viata de cuplu.

Astfel de atitudini sunt de neingaduit, totul are o limita. Acest tip de mame, in subconstient, se pun in postura de rivala a partenerei fiului si incearca sa demonstreze ca stiu mult mai multe despre barbatul iubit decat celalta femeie.

Fosta colega de clasa a partenerului este parte a trecutului sau. Parerea ei este importanta pentru el iar acesta incearca sa se amestece in viata fostului coleg.

Exista un proverb care spune "Tine-ti prietenii aproape iar dusmanii si mai aproape". Trebuie sa incerci o apropiere treptata fata de aceasta femeie, incercand s-o convingi ca sotul tau o percepe ca pe o sora. In acest mod poti sa-i retezi din star toate sperantele pe care ea si le facuse in legatura cu fostul sau coleg.

Cea mai buna prietena poate fi, deasemenea, un potential pericol pentru relatia voastra de cuplu. Iti petreci mult timp cu ea, impartasindu-i multe dintre secretele vietii tale private.

Nu trebuie sa exagerezi in aceasta directie, ci totul trebuie calculat cu multa moderatie. Se intampla frecvent ca barbatul sa-si paraseasca partenera pentru cea mai buna prietena a acesteia.

Daca observi ca partenerul flirteaza cu buna ta prietena, nu declansa scene de gelozie. Este mai indicat un telefon dat a doua zi, in care sa-i atragi atentia ca iubitul tau s-a aratat socat de comportamentul ei, iar partenerul trebuie sa primeasca aceeasi explicatie. Amandoi se vor simti jenati si nu vor mai repeta scenele petrecute.

Prietena dezamagita de o fosta relatie. Ultimul iubit a lasat-o cu un gust amar si uraste barbatii, chiar si pe cel de langa tine. Nu ezita sa-l critice cu orice ocazie si din orice motiv pana cand tu, in sfarsit, cazi in capcana vorbelor sale. De aceea, ori ii prezinti pe cineva, ori rupi orice fel de legatura cu ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#relatii partener sex, #relatii femei barbati, #casatorie partener, #femei rivale dragoste, #tipuri soacre mame , #relatii