Greseli care apar si in cele mai solide relatii

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 19:36
5387 citiri
Greseli care apar si in cele mai solide relatii

Nicio relatie nu este perfecta, oricat de solida ar parea. Se poate intampla sa apara certuri si neintelegeri, dar cel mai important este sa stii cum sa le solutionezi cat mai repede cu putina.

Se fac uneori greseli, chiar din incercarea de a fi corect sau de a respecta reguli aparent bune. Iata care sunt acestea, conform Odde.com:

Impartiti pe jumatate treburile casnice

Aceasta pare cea mai buna solutie de a nu va certa pe treburile casnice, dar nu este chiar asa. Veti ajunge sa tineti mereu scorul, sa va verificati, sa va targuiti care ce a facut, fiecare avand impresia ca este nedreptatit.

Mai bine va impartiti treburile pe categorii. Tu te ocupi de spalatul vaselor, gatit, el de platirea facturilor, aruncatul gunoiului, spre exemplu. Astfel, fiecare stie exact ce are de facut, iar daca va plictisiti de acelasi lucru, puteti roti sarcinile din cand in cand.

Asteptati sa fiti amandoi intr-o stare de spirit buna pentru a face sex

Este posibil ca astfel sa va omorati viata sexuala, caci rareori se intampla ca ambii parteneri sa isi doreasca sa faca sex in acelasi timp. Daca unul vrea, trebuie sa stie ce modalitati sa adopte pentru a-i trezi pasiunea si celuilalt.

In plus, chiar daca perioada stresanta in care va aflati va face sa nu mai fiti romantici deloc, incercati sa va fortati oarecum si sa nu uitati de acest aspect. Cu cat este mai mare pauza, cu atat se formeaza o distantare mai mare in cuplu.

Discuti o problema si toata noaptea daca vrei sa o lamuresti o data pentru totdeauna

Asta nu este nici pe departe o idee buna, caci neintelegerile nu pot fi rezolvate stand si discutandu-le atunci cand amandoi aveti nervi si e iminenta nevoia de odihna. In niciun caz nu veti reusi sa scoateti ceva bun din acest tip de dialog, ci cel mai probabil veti inrautati lucrurile.

Te astepti sa iti citeasca gandurile

Oricat de mult ati sta impreuna, este imposibil ca partenerul de viata sa stie ce gandesti tu in fiecare moment. Daca ai ceva pe suflet sau ai asteptari de la el, mai bine i le spui direct. In acelasi timp, daca ti se pare ca el are nemultumiri, spune-i sa si le exprime direct.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#certuri relatii sfaturi, #neintelegeri cuplu sfaturi, #relatii probleme sfaturi, #sfaturi relatie buna cuplu, #viata sexuala cuplu sfaturi , #relatii
Comentarii
Poza Jabba the Hutt
Jabba the Hutt
rank 5
Ar trebui ca d-nii Ponta si Antonescu sa citeasca acest articol...