Secrete pentru a multumi o femeie intr-o relatie

Joi, 02 Mai 2013, ora 08:04
5362 citiri
Secrete pentru a multumi o femeie intr-o relatie
Foto: Men\'s Health

Femeile sunt mai interesate de relatia lor cu persoana iubita decat de succesul la locul de munca. O femeie satisfacuta intr-o relatie inseamna un efort din partea barbatului, insa totul este rasplatit pe masura.

"Fie ca sunteti casatoriti sau nu, relatiile si satisfactia legata de ele sunt extrem de importante pentru imbunatatirea calitatii vietii barbatilor si a femeilor", spune Helen Fisher, specialista in antropologie de la universitatea americana Rutgers, scrie Men's Health.

Oamenii sunt fiinte sociale si au nevoie de crearea unor legaturi cu ceilalti. "Nu vii de la birou acasa doar pentru a te intoarce la un alt loc de munca", sustine Fisher despre perspectiva din care nu trebuie abordata o relatie de cuplu.

Ea considera ca trebuie sa ne simtim bine alaturi de persoana iubita. Iata care sunt unele dintre cele mai mari dorinte ale femeilor intr-o relatie:

Fii mai spontan

Femeile isi doresc ca barbatii alaturi de care traiesc sa fie mai spontani.

Pentru ei, acest lucru nu trebuie sa insemne neaparat a fi extravaganti, precizeaza Kristen Mark, specialista in probleme de cuplu, de la o universitate din Kentucky, SUA.

Femeile vor sa vada ca barbatii sunt interesati de ele si de relatia lor. Ele analizeaza toate gesturile, iar surprizele nu pot decat sa le incante.

Stati impreuna atat cat trebuie

O femeie are nevoie de timp si pentru ea, iar barbatii trebuie sa le lase sa faca si acest lucru. Ei isi pot face planuri sa iasa in oras cu prietenii sau la sala de sport.

Daca partenerii nu stau prea mult unul langa celalalt, ei vor da relatiei posibilitatea de a se intari pe termen lung.

Atunci cand creezi mai mult spatiu in relatia voastra, dai nastere si dorintei, afirma Karen Sherman, autoarea cartii "Marriage Magic!".

Unde sa discutati despre sex

Atunci cand aveti o discutie legata de sex, este bine sa nu o purtati chiar in dormitor. Acest loc este unul prea intim si amplifica tensiunea unei discutii.

In plus, in momentul in care discutati, concentrati-va asupra solutiei, nu asupra problemei. Abordati totul dintr-o perspectiva pozitiva, iar solutia va fi gasita mai usor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#sfaturi femei relatie, #secrete fericire femei, #ce vor femeile , #relatii