Secretele seductiei: Ce sa faci la prima intalnire (I)

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 00:30
13857 citiri
Secretele seductiei: Ce sa faci la prima intalnire (I)
Foto: Men\'s Health

Vremurile moderne aduc numeroase schimbari in relatia dintre femei si barbati. Unele obiceiuri trebuie respectate cu sfintenie, la altele poti renunta.

Oricat de nonconformist ai fi, trebuie sa stii ca barbatul este cel care invita o fata la o intalnire. Nu exista o alta solutie, in acest caz, oricat de greu ar fi sa spargi gheata. Conform revistei Men's Health, fiecare barbat trebuie sa tina seama de urmatoarele reguli:

Tu incepi

La inceput, barbatul trebuie sa faca tot efortul si sa ii propuna femeii o intalnire. Sa insiste daca e nevoie si sa faca tot posibilul pentru a o convinge. Femeilor le place sa stie ca sunt dorite si curtate de barbati, acesta fiind specificul lor, spune Karen Sherman, autoarea unei carti de specialitate.

Barbatul trebuie sa aleaga locul in care vor iesi in oras, insa si femeia trebuie lasata sa aleaga uneori, acest lucru aratandu-i ca ai incredere in ea.

Deschide-i usa

Este important ca un barbat sa deschida usa femeii, acesta fiind un gest politicos si care arata ca el tine la cealalta persoana. La fel trebuie sa se intample si cu usa masinii, atunci cand o femeie coboara. Trebuie sa fii atent sa nu faci astfel de gesturi repetate prea devreme in relatia voastra, caci femeia le poate interpreta gresit, iar relatia voastra va dura putin.

Vorbeste-i

A invita o femeie la intalnire prin SMS nu este cea mai buna idee. O femeie care accepta un asemenea mod de abordare este prea usor de cucerit si ar trebui sa iti dea de gandit. Cel mai bine este sa ii vorbesti fata in fata, caci va aprecia mai mult acest gest.

De asemenea, evita SMS-urile in exces, caci ele pot crea o falsa legatura si vor incarca negativ relatia voastra.

Sexul

Nu trebuie sa te grabesti in privinta acestui aspect. Important este sa ai rabdare si sa ai incredere in propriile forte. Daca simti ca tu esti cel care controleaza situatia inca de la prima intalnire, nu forta lucrurile. Totul va veni de la sine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#secrete prima intalnire, #sfaturi prima intalnire, #sugestii prima intalnire , #relatii