Semne care arata ca o relatie e pe sfarsite

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 15:12
7709 citiri
Semne care arata ca o relatie e pe sfarsite
Foto: Times of India

In primele cateva luni, totul pare sa fie minunat intr-o relatie. In timp insa, lucrurile se schimba, nu neaparat pentru ca nu mai exista iubirea. Motivele despartirii sunt foarte variate, insa aceasta nu vine niciodata neanuntata.

Publicatia Times of India relateaza despre cateva dintre cele mai comune semne care arata ca o relatie e pe sfarsite, sesizarea putand preveni despartirea, vindecand relatia de cuplu.

In primul rand, comunicarea devine deficitara: nu mai vorbeste cu tine pana tarziu in noapte. Partenerii pot petrece ore intregi schimband doua, trei vorbe, simtindu-se bine in tacerea instalata.

Este un semn clar ca interesul intelectual, al stimularii reciproce, dispare incetul cu incetul. Chiar si la telefon e greu de gasit un subiect minor.

Adio surprize, mesaje siropoase, flori sau biletele de dragoste. In locul micilor picanterii care dadeau o nota romantica relatiei, apar lucrurile dizgratioase, care determina relatia sa alunece intr-o curba descendenta.

Descopera dintr-o data ca ai gusturi total nepotrivite. Prefera sa vizioneze un film de trei ore decat sa petreaca acest timp cu tine intr-o cafenea.

Iubitul incepe brusc sa o laude pe fosta, ba chiar iti povesteste ce s-au distrat impreuna. Nu se mai chinuie sa-ti ascunda ca sunt inca in contact.

Nu mai simte nevoia sa te tina de mana, gesturile tandre, saruturile devin din ce in ce mai rare si nu mai simte nevoia sa faca sex, pasiunea din cuplu a disparut.

Cele mai multe semne tin de interesul pentru celalalt si sunt chiar usor de elucidat. Cand constientizezi, e nevoie sa actionezi, pana nu se ajunge la o ruptura iremediabila.

Cea mai mare greseala e pasivitatea si asteptarea ca celalalt sa faca primul pas.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#semne despartire cuplu, #relatie sfarsit cuplu, #femei barbati despartiri , #relatii