Te place sau nu? Cum sa iti dai seama

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 12:57
30707 citiri
Te place sau nu? Cum sa iti dai seama
Foto: team sugar

Atunci cand iti place de cineva este foarte enervant ca nu iti poti da seama daca si persoana respectiva te place.

De asemenea, sunt destul de ciudate si situatiile in care tu nu placi neaparat o persoana, insa ai impresia ca aceasta te place. Afla in continuare cum poti sa iti dai seama ca cineva te place.

Fii atent la conversatiile cu persoana in cauza. Aceasta persoana prezinta un interes deosebit pentru ceea ce spui si depune eforturi pentru a o face sa dureze cat mai mult? Ei bine, este un semn destul de clar ca persoana respectiva este mult mai interesata de tine decat de discutia respectiva.

Un alt semn clar ca persoana in cauza te place poate fi aparitia "accidentala" exact pe unde ai tu treaba si chiar la petrecerile la care esti tu invitat, aminteste eHow.

Mentioneaza in discutiile voastre planuri precum "Am auzit ca vine formatia aceea tare in oras, nu avem cum sa ratam concertul"? Mai ai nevoie de alte semnale?

Cere-i sa petreceti putin timp impreuna. Daca isi anuleaza alte planuri pentru a sta cu tine, nici ca nu mai ai nevoie de altceva.

Te-ai trezit cu un telefon de genul "Hei, ai idee cum se numeste pizzaria de pe strada x?", urmata de un "Mie imi este foame. Tie?". Ei, daca nici acum nu te prinzi, ai o problema clara.

Iti cunoaste hobbyurile si dintr-o data spune ca si ea adora aceste lucruri? Tot nu ti se pare ciudat?

Analizeaza modul in care el sau ea se comporta in preajma prietenilor tai. Daca se comporta mult prea frumos cu ei, are ganduri ascunse.

10 sfaturi pentru o fata care merge la o "intalnire pe nevazute"

Daca ai iesit cu persoana respectiva la un suc, fii atent la limbajul corpului. Daca tu te lasi pe spate si ea sau el face la fel sau daca tu iti pui mainile pe masa iar ea ori el face la fel, e clar ca te place.

Dupa ce ai inteles toate acestea sunt doua lucruri pe care le poti face, ori sa o/il inviti in oras ori sa te indepartezi, nu are rost sa petreci timpul cu persoana respectiva, daca nu esti interesat de ea/el, risti sa ii dai sperante si sa o/il ranesti.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#relatii sfaturi, #relatii barbati femei , #relatii