Tipuri de barbati pe care ar trebui sa-i cunosti inainte de casatorie

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 18:07
6818 citiri
Tipuri de barbati pe care ar trebui sa-i cunosti inainte de casatorie
Foto: glo.msn.com

Cele mai multe femei isi doresc cu ardoare o relatie serioasa, care sa duca, intr-o buna zi, la casatorie. Cei trecuti prin viata spun, insa, ca, inainte de marele pas, ar fi bine totusi ca orice femeie sa se intalneasca si cu barbati charismatici prin definitie, dar ceva mai superficiali, langa care vor experimenta pasiunea, chiar daca nu si stabilitatea.

Glo MSN prezinta 11 tipologii de barbati cu care ar trebui sa te intalnesti inainte de a gasi tipul potrivit pentru casatorie.

Artistul

Cine nu a visat sa i se citeasca poezii sau sa i se cante la chitara sub clar de luna? Barbatul artist atrage tocmai prin aceasta sensibilitate, reusind sa dea relatiei un aer boem si romantic.

Cu toate astea, punctul slab al unei astfel de alegeri este acela ca, dupa un timp, ai putea constata ca barbatul artist pune pret mai mult pe propriile sentimente si trairi decat pe ceea ce simti si iti doresti tu.

Sufletul petrecerii

De la parinti pana la gasca de prieteni, toti iti vor indragi noul iubit. Entuziasmul si charisma lui te vor convinge ca ai facut alegerea potrivita, iar relatia voastra nu va suferi niciodata de monotonie.

In timp, insa, ai putea descoperi ca aceasta buna dispozitie continua ascunde unele probleme comportamentale sau ca tie nu iti place destul de mult acest stil de viata.

Curajosul

Daca simti ca vietii tale ii lipseste adrenalina, intalneste-te cu un barbat care are tot felul de pasiuni periculoase. Mountain biking, bungee-jumping, skydiving sunt doar cateva dintre etapele firesti parcurse de un barbat mereu in cautare de noi provocari.

E posibil ca la inceput sa fii incantata de noul ritm al vietii tale, dar mai apoi ai putea constata ca pentru el toate acestea reprezinta deja o dependenta.

Stilatul

Langa acest tip de barbat vei descoperi viata luxoasa. Te va duce in cele mai scumpe restaurante, va face rezervare la piese de teatru sau opera, iti va da sa citesti Kant sau Schopenhauer si aproape te va convinge ca faci si tu parte din acea lume.

Daca nu este asa, vei incepe sa realizezi ca, in mare parte, relatia voastra e una destul de snoaba pentru a putea rezista.

Ecologistul

Te vei imprieteni nu doar el, ci si cu mediul, asa ca pregateste-te sa renunti la carne sau mancaruri procesate si sa practici regulat yoga.

Chiar daca la inceput tot ce este diferit ne atrage, vei obosi sa tot incerci sa fii tu cea care salveaza planeta.

Barbatul mai tanar

Alaturi de un astfel de barbat te vei simti, cu siguranta, o regina. Iti va spune ca esti cea mai interesanta si atragatoare femeie pe care a intalnit-o si iti va da din entuziasmul si optimistul sau.

Problema e ca, dupa un timp, va incepe sa priveasca cu o anumita uimire si confuzie diferentele dintre voi.

Barbatul mai in varsta

Avantajul de a avea alaturi un barbat mai in varsta este acela de a te simti mereu protejata. De altfel, dorintele iti vor fi indeplinite numaidecat. E posibil, insa, ca in timp sa devii frustrata la gandul ca voi doi nu veti fi niciodata egali.

Chipesul

Da, o sa te simti exact ca regina balului si il vei prezenta prietenelor mai mult ca pe un trofeu. Dupa ce impactul vizual va fi trecut, insa, ai putea descoperi ca nu aveti prea multe in comun.

Rebelul

Vei fi mandra la gandul ca ai reusit sa imblanzesti unui dintre cei mai rebeli si admirati barbati.

Cu toate astea, riscul unei astfel de relatii este acela de a constata ca, de fapt, rebelul tau nu are prea multe idealuri in viata, refuzand constant sa isi gaseasca un job adevarat.

Jucatorul

Un titlu pompos care defineste de fapt barbatul caruia ii plac prea mult femeile pentru a se opri la una singura.

Da, cu siguranta tie iti va spune ca, de fapt, nu a gasit femeia potrivita, care sa il determine sa se aseze la casa lui, insa adevarul este ca, pur si simplu, nu se poate dedica unei relatii stabile.

Baiatul dragut

El va pune interesele si dorintele tale pe primul loc. Iti va oferi confort, stabilitate, siguranta, desi este foarte probabil ca relatia voastra sa sufere la capitolul pasiune.

Capcana acestei legaturi este aceea ca ai putea ajunge sa il privesti mai mult ca pe un frate, decat ca pe un iubit.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#tipologii barbati, #relatii inainte casatorie, #barbati aventuri, #relatii barbati instabilitate , #relatii