Vreti sa va mutati impreuna? Iata ce va trebuie ca sa reusiti!

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 20:26
2212 citiri
Vreti sa va mutati impreuna? Iata ce va trebuie ca sa reusiti!

Tot mai multe mariaje si relatii sfarsesc in divort si despartire, insa, in acelasi timp, numarul relatiilor nelegalizate, in care partenerii se multumesc sa traiasca impreuna, este in crestere. Cum te asiguri ca tu si partenerul tau veti reusi sa va pastrati relatia dupa ce va mutati impreuna?

Citeste in continuare sfaturile publicatiei online Shine.

1. Ia-ti inima in dinti si gaseste o definitie pentru situatia voastra. Este romantic sa va lasati in voia sentimentelor, fara a insista prea mult pe detalii. Este insa esential sa definiti ce inseamna pentru fiecare dintre voi mutarea impreuna, spun specialistii.

2. Discutati despre bani. In clipa in care va mutati impreuna, finantele voastre incep sa se impleteasca. Banii sunt un subiect important de cearta, asa ca cel mai bine discutati din start cine ce cheltuieste si pe ce.

3. Luati in considerare un aranjament pe hartie. Un document legalizat face o eventuala despartire mai usoara. E mai bine sa fie scris negru pe alb cine ia mobila, spre exemplu. Ganditi-va ca un astfel de document va intareste relatia.

4. Stabiliti cine face si ce. E folositoare o lista in care sunt treute toate treburile casei si cine le face- asa nu vor exista discutii despre cine duce gunoiul si al cui e randul sa comande mancare.

5. Incercati sa practicati compromisul. Cand incepi sa traiesti cu cineva, trebuie sa accepti ca lucrurile nu or sa se intample cum vrei tu, de fiecare data, mai ales daca vrei sa-ti faci partenerul fericit.

6. Pastreaza-ti spatiul personal. Multe cupluri fac aceasta greseala: incep sa-si petreaca fiecare secunda din zi impreuna. Nu e bine sa cazi in aceasta capcana: pastreaza-ti obiceiurile din vremea cand erai singur/a, pentru a pastra ceva din misterul primelor voastre intalniri.

7. Pregateste-te pentru o cearta. Gandeste-te din timp cum sa reactionezi si ce sa spui cand va certati. Asa eviti rostirea unor cuvinte peste care va va fi greu amandurora sa treceti.

8. Nu uita sa flirtezi. Dupa ce impartiti raceala si baia, viata domestica are talentul sa distruga orice urma de cochetarie. Uita de pijamalele vechi si confortabile si pastreaza vie pasiunea in dormitor - este cea mai importanta cale de a ramane conectati unul la celalalt.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#sfaturi cuplu, #sfaturi mutare impreuna, #sfaturi sex , #relatii