Zece semne ca NU el este alesul

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 18:06
13892 citiri
Zece semne ca NU el este alesul

Crezi ca esti indragostita de el, dar nu esti atat de fericita pe cat te asteptai? Este posibil ca el sa nu fie alesul. Pentru a-ti da seama cu siguranta de asta trebuie sa fii atenta la cateva aspecte legate de comportamentul sau.

Manierele lui sunt in vacanta

Daca rareori spune "te rog"" sau "multumesc" pentru lucrurile mici pe care le faci pentru el, atunci nu merita atentia ta, potrivit Handbag.com. Dupa cum ti-a zis si mama ta, "manierele nu costa nimic", dar sunt un semn sigur de respect si nu ar trebui sa fie abandonate de vreunul dintre parteneri intr-o relatie.

Nu poti sa ai incredere in el

Increderea trebuie sa fie castigata si nu exista nimic mai rau decat pierderea demnitatii atunci cand esti fortata sa te transformi intr-o persoana nesigura si geloasa pentru ca nu poti sa ai incredere in partenerul tau. Comportamentul inselator, care te pune pe ganduri, nu este acceptabil.

Este zgarcit cu banii

Daca nu se ofera niciodata sa plateasca el sau sa vorbeasca despre planuri financiare de viitor (de exemplu o vacanta impreuna sau sa impartiti costul chiriei), atunci este momentul sa te intrebi daca el este cu adevarat "alesul".

Nu vrea sa-ti cunoasca prietenii sau familia

Asta este o problema foarte serioasa. Familia si prietenii tai sunt o parte importanta din viata ta si faptul ca el nu vrea sa ii cunoasca poate fi un semn ca nu vrea o relatie pe termen lung.

Te face sa plangi mai mult decat te face sa razi

Daca petreceti mai mult timp in certuri, tu incuitata in baie ca sa plangi si el trantind usi, decat razand si simtindu-va bine, atunci relatia nu are prea mult viitor (chit ca sexul de impacare este minunat).

Simti ca nu poti sa fii "tu" cu el

Daca sari din pat la sase dimineata si fugi la baie ca sa iti faci o fata frumoasa pentru cand se trezeste el sau sunteti impreuna de trei luni si inca stai cu orele sa compui o tinuta care sa ii atraga atentia, atunci inseamna ca nu te simti destul de confortabil in prezenta lui pentru a-l lasa sa te vada pe tine, cea reala. Daca ti-e frica de faptul ca te va judeca, atunci barbatul acesta nu este pentru tine.

Prietenii tai il urasc

Daca s-a intalnit cu prietenii tai si ei il dispretuiesc, acest lucru ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Esti suficient de matura ca sa iti dai seama ca, daca prietenii tai nu-l plac, motivul este felul in care se poarta cu tine, nu gelozia lor. Prietenii tai vor doar ce-i mai bun pentru tine si probabil vad la el defecte pe care tu nu le observi.

Rade de visele tale de viitor

Daca in momentul in care incepi sa vorbesti despre cum o sa scrii o carte/inveti sa canti la chitara/calatoresti in jurul lumii, el nu te ia in serios sau, si mai rau, rade de tine, atunci el nu va fi un partener bun pentru tine. El ar trebui sa iti sustina toate sperantele de viitor, oricat de nebunesti ar suna.

Nu incearca sa te satisfaca in pat

Paraseste-l, acum. Daca ai incercat sa-i explici ce iti place in pat si el nu este interesat sa te faca sa te simti bine cat timp el nu are de suferit, atunci are o varsta emotionala de 14 ani si nu merita sa iti pierzi timpul cu el.

Nu vrea sa faca urmatorul pas

Daca esti pregatita sa vorbesti cu el despre planuri de viitor sau despre urmatorul pas in relatie (sa va mutati impreuna/casatorie/copii etc), dar el schimba tot timpul subiectul sau se eschiveaza inseamna ca nu se vede in aceste ipostaze cu tine si este timpul sa mergi mai departe, fara el.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#sfaturi relatii, #sfaturi partener viata, #partener viata despartire, #semne ales, #relatie nefericita , #relatii