3 tinute in tendinte pentru vara 2014

Joi, 12 Iunie 2014, ora 16:04
4867 citiri
3 tinute in tendinte pentru vara 2014

Vara 2014 aduce in viata iubitoarelor de moda din lumea intreaga noi tendinte, de care sa tii cont cand iti alegi rochii de vara feminine, rochii de nunta seducatoare si alte piese vestimentare de care ai nevoie pentru aparitii ireprosabile in sezonul cald.

Alege cu atentie ce porti si afla cum te poti imbraca admirabil, fara sa investesti sume uriase in imaginea ta.

Rochii de vara din materiale semitransparente, rochii de nunta in nuante vii si imprimeurile cu personalitate se inscriu in lista celor mai importante tendinte pentru vara 2014. Vestea buna este poti gasi numeroase rochii online, adaptate perfect rigorilor de stil propuse de designeri in acest sezon.

  • 1. Rochii de vara cu portiuni transparente
  • Nimic nu se compara cu farmecul diafan si fluid al materialelor din voal, semitransparente, in tinutele de vara. Pe acest detaliu important mizeaza si designerii de renume, care promoveaza in sezonul cald 2014 piese vestimentare cu portiuni transparente, asa-zisele articole "see-through".

    Un exemplu excelent in acest sens este rochia Blue Degrade, intr-o combinatie seducatoare de bleu si alb, cu croiala asimetrica si spatele decupat. Partea de jos dezvaluie discret forma coapselor, iar pieptul este acoperit de o portiune din plasa. O gasesti pe dyfashion.ro, la pretul 135 Ron.

    In cazul in care cauti rochii de nunta in tendinte, elegantul model Good Black cu decupaje in talie (un alt detaliu trendy) si imprimeu geometric cu paiete in zona bustului, este conceput cu o superba fusta din voal. Rochia este disponibila pe dyfashion.ro, la pret redus: 109 Ron.

  • 2. Rochii de nunta in nuante vii
  • Tinutele pentru evenimentele speciale din aceasta vara trebuie sa transmita ideea de vitalitate, prospetime si feminitate, atat prin materialele diafane si croiala, cat si prin nuantele lor vii. Galbenul ramane culoarea-vedeta a sezonului cald din acest an, insa nu este de ocolit nici verdele, coraiul sau turcoazul.

    Rochia Princess Look de pe dyfashion.ro integreaza nuanta momentului - galbenul, in partea de jos, avand o croiala de tip printesa, cu talia superb evidentiata de o banda neagra din satin. Bustul este pus in valoare de un corset alb, cu aplicatii stralucitoare, pentru un plus de pretiozitate. Pret: 159 Ron.

    O rochie de nunta in care turcoazul predomina te aliniaza imediat tendintelor in curs. Incearca modelul Great Turqoise de pe dyfashion.ro, cu o lungime care nu depaseste linia genunchiului si portiuni din dantela alba, care ii confera un plus de eleganta. Pret: 145 Ron.

  • 3. Rochii cu imprimeuri hipnotizante
  • Imprimeurile se mentin pe pozitii fruntase in lista tendintelor pentru vara 2014, dupa ce s-au bucurat de o popularitate crescuta in ultimii ani. Modelele florale, printurile animale sau chiar imprimeurile cu fructe sunt nelipsite din prezentarile de moda recente.

    Indrazneste sa stralucesti in rochia Funny Summer Yellow, disponibila pe dyfashion.ro, cu fusta in clos si imprimeu floral vesel. Pret: 135 Ron.

    Modelul Yellow Butterflies inglobeaza doua tendinte majore ale perioadei: nuanta vibranta de galben si imprimeul cu fluturi. Pret: 105 Ron.

    Intra pe dyfashion.ro si completeaza-ti garderoba cu piese trendy si accesibile de rochii de vara, rochii de seara, salopete, tricouri, topuri, camasi, blugi si pantaloni, fuste, sacouri, jachete si accesorii.

    Magazinul online te surprinde si cu reduceri irezistibile, cadouri surpriza (ce-ai zice de un Samsung S2 Mini?), transport gratuit la comenzile de peste 149 Ron, livrare in timp record (inclusiv sambata) si schimbarea gratuita a produselor sau returnarea banilor, daca marimea nu ti se potriveste sau pur si simplu nu mai vrei produsul.

    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
    #rochii de vara, #rochii de nunta, #rochii online , #rochii