Ce rochii sunt la moda in sezonul rece

Advertorial
Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 13:58
18724 citiri
Ce rochii sunt la moda in sezonul rece

Putine dintre noi ne aventuram ca in toiul sezonului rece sa apelam la rochii, din pacate. Frigul e prieten la catarama cu pantalonii, dar intretine o relatie de dragoste-ura cu suavele rochii. Si e de la sine inteles de ce: daca drumurile tale presupun mai mult decat calatoria cu masina personala catre birou, o rochie se va dovedi cel putin inconvenienta.

Insa delicatetea si farmecul acestor piese vestimentare le fac perfecte pentru sezonul rece. Daca vei reusi sa treci peste teama de frig si te vei organiza impecabil, modelele de rochii de mai jos vor reprezenta o pata de stil de care toate outfiturile tale de toamna-iarna vor avea nevoie!

7 rochii la moda in sezonul de toamna-iarna 2018-2019

Sezonul rece se dovedeste de cele mai multe ori necrutator cu bietele rochii, dar realitatea este ca are mare nevoie de ele! In toiul unui anotimp in care stilul se rezuma la a ne fi bine si cald in ceea ce purtam, creatiile diafane se dovedesc acea amprenta de stil care ne va face sa te simtim pur si simplu uluitor.

Speram ca, atunci cand vei da cu ochii de modelele de rochii la moda in sezonul rece 2018-2019, sa iti iei mai des inima in dinti si sa stabilesti limite sanatoase relatiei tale cu pantalonii.

Iata care sunt modelele de rochii la moda acum!

Rochia office

Dat fiind faptul ca ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou, e de la sine inteles ca acest model de rochie se va integra cu usurinta in tabloul tendintelor de toamna-iarna.

Rochia office se caracterizeaza in general printr-un croi decent, care nu reveleaza prea multa piele, si care este adesea colorat in nuante neutre, desi pot exista si creatii in tonuri vii, vibrante. Printurile reprezinta o modalitate exceptionala de a rupe aceste bariere si de a revigora un model vechi de cand lumea.

Cum porti? Ia exemplu de la Olivia Palermo si mixeaza inteligent. Daca ai o rochie office simpla, combina cu un palton cu print interesant, si invers. Gecile matlasate, de fas, reprezinta un element inovator.

In ceea ce priveste incaltamintea, mizeaza pe stilettos, pe kitten heels sau pe cizme largi pe picior ori deasupra genunchiului. Gentile rafinate sunt un accent binevenit.

Toate ne aflam in cautarea unor rochii office la preturi avantajoase, dat fiind faptul ca acest model se va purta mereu si garderoba trebuie reinnoita constant. Exemplele de mai jos se vor integra perfect in aceasta categorie!

Pentru sezonul rece 2018-2019, mizeaza pe culori profunde, precum bleumarinul, dar si pe tonuri vibrante, asa cum este acest galben mustar pur si simplu delicios.

Sursa foto: Dasha | Rochie bleumarin cu imprimeu geometric alb Lores |

Rochie galbena Miriam

In ceea ce priveste printurile, carourile sunt senzatia momentului, urmate indeaproape de imprimeurile florale. Nu poti rata nici o rochie office cu croi feminin, care iti pune in valoare toate atuurile, fara a-ti stirbi nicio secunda din putere si profesionalism.

Sursa foto: Dasha | Rochie in carouri bej cu galben Anette | Rochie midi negru cu rosu Estefania

Rochia-blazer

Sacoul reprezinta una dintre piesele-vedeta ale acestui an, si se pare ca fashionistele si creatorii de moda s-au indragostit atat de tare de el, incat s-au hotarat sa il proclame si pe post de articol vestimentar de sine statator, ceea ce l-a transformat...intr-o rochie.

Rochia-sacou se poarta inca din primavara, iar vestea buna e ca s-a dovedit si pe placul toamnei. La inaintare sunt modelele simple, cele in carouri si cele cu nasturii evidentiati, ca accente de glam.

Asorteaza o rochie-sacou tinand in primul rand cont de farmecul ei: asocierea cu pantofi cu toc e fenomenala si iti va alungi in mod ispititor picioarele. Dar poti apela in egala masura si la modalitatea de styling din randurile de mai jos: cu adidasi cu platforma, rochia-sacou devine de neoprit.

Rochia din catifea

Daca aveai impresia ca acest material luxuriant s-a oprit, te inselai. E de inteles faptul ca am uitat de catifea in sezoanele calde, dar ne reintoarcem la ea cu aceeasi dragoste.

Se poarta in continuare rochiile din catifea elegante, rafinate, eventual cu un strop de seductie, dar unul dintre marile hituri ale momentului sunt rochiile din catifea inspirate de anii 80, cu umeri bufanti si printuri nebune.

Asociaza in acest caz fie cu cizme peste genunchi, fie cu accesorii stralucitoare. Bocancii pot reprezenta la randul lor o pata de rebeliune pentru o rochie considerata adesea prea sofisticata. Asocierea cu o geaca de tip puffer e de asemenea wow!

Rochia eleganta

Mai intai Kate Middleton si acum Meghan Markle au urcat pe rand in pozitia de idoli vestimentari ai lumii moderne. Calcand ambele, din toate punctele de vedere, pe urmele lui Lady Di, cele doua Ducese ne-au convins ca e cazul sa renuntam la estetica wild impusa de Kim Kardashian si sa revenim la eleganta. Mai ales sotia Printului Harry ne cucereste acum cu rochiile elegante, dar cu taieturi avangardiste, care o pun perfect in valoare.

Accesoriile ideale pentru acest tip de rochie sunt, din nou si dupa modelul lui Meghan, pantofii cu toc ultra rafinati. Mai ai nevoie de un palton elegant si esti ca scoasa din cutie!

Rochia cu paiete

Nu ezita sa te imbraci in stralucire in sezonul rece; pana la urma, ce moment mai bun pentru a fi scanteietoare decat in perioada sarbatorilor? Marea noutate a lui 2018 este ca acum paietele se poarta si ziua si decoreaza mai ales rochii cu croi elegant, nu mulat.

La fel, nu e recomandat sa asociezi aceste creatii cu pantofi cu toc cui, pentru ca trebuie sa le evidentiezi latura rafinata sau sa le infuzezi valente casual. Combina cu geci oversized stranse cu curea in talie si cu adidasi sau balerini.

Rochia cu printuri

Imprimeurile scot la iveala latura de artista din fiecare femeie si nu vor iesi niciodata in afara modei. In ceea ce priveste reprezentarea lor, in toamna 2018 se poarta atat grafismele complicate, florile stilizate, dar si animal print-ul si snake print-ul.

Mixeaza cu un palton de piele lacuita si cu cizme in acelasi stil sau cu un cojocel de lana si botine: cele doua estetici sunt castigatoare, fiecare in felul ei. O bereta iti ba da un aer french incorigibil.

Rochia ultra feminina

E sezonul perfect pentru a fi mai dulce ca o bombonica! Tocmai cand credeam ca rozul pierde din putere, el revine mai sigur pe sine ca niciodata si coloreaza cele mai diafane rochii.

De data aceasta, nu trebuie sa eziti sa fii cat mai delicata si mai romantica cu putinta: croi babydoll, volane, matase, voal, totul e permis.

Iar accesoriile sunt din acelasi registru! Pantofi demni de o Cenusareasa, sandale batute cu pietre, tiare, accesorii de printesa: este momentul sa scoti la inaintare regina din sufletul tau.

Rochiile la moda din sezonul rece 2018-2019 stralucesc, te imbie, te seduc. Inspira-te din modelele propuse de noi si vei renunta sa mai porti doar pantaloni cand e frig afara.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#rochii 2019, #rochii sezon iarna , #rochii