(P) Cum sa-ti alegi rochia de seara

Joi, 25 Februarie 2016, ora 10:48
2255 citiri
(P) Cum sa-ti alegi rochia de seara

O seara perfecta are la baza mai multe elemente, pe langa atmosfera, persoanele din jur si evenimentul in sine. Atunci cand tinuta iti inspira incredere si eleganta esti pregatita sa iti pui "coroana" si sa transformi evenimentul in ceva ideal, spectaculos.

Rochia de seara reprezinta acel aricol vestimentar elegant pe care il alegem atunci cand urmam sa participam la evenimente deosebite.

Pentru a conferi o aura eleganta in confectionarea lor sunt folosite materiale precum matasea, catifeaua sau dantela.

Pentru a fi o adevarata regina a serii trebuie sa iti alegi tinuta in functie de elementele care te avantajeaza, rochiile in general pot creea iluzia unei siluete mai suple, unor picioare alungite sau pot valorifica bustul.

Pentru a creea un look senzual si feminin se pot alege rochiile de seara cu spatele gol. Acestea sunt mai mult decat perfecte pentru evenimente de gala. Decupajul rochiilor poate fi oval, rotund sau in forma de V, designul rochiilor fiind de o scala foarte larga incepand cu rochiile tip sirena si sfarsind cu cele de timp printesa.

Nuanta unei rochii de seara poate fi pala, indrazneata sau clasica. Acestea pot fi alese in functie de sezon si de noile trenduri care sunt dictate de marile case de moda.

Tendintele sezonului de primavara constau in diferitele modele cu dungi, acestea sunt reprezentate de marile case de moda care prezinta aceste noi modele in creatii spectaculoase. Acestea fiind reprezentate in diferite forme, dungi ingrosate, neregulate, crestate sau ondulate, oferind un look extravagant, dar in acelasi timp fabulos.

Modelele florale nu se lasa mai prejos. Acestea sunt interpretate atat prin dantela, dar si materiale fine. Aceste modele ofera o aura extrem de eleganta care contopeste intr-un singur articol vestimetar feminitatea, eleganta si frumusetea naturii.

Pentru persoanele mai retrase din punct de vedere al modei, sau pentru cele care aspira inca spre modelul clasic, rochiile de seara negre au fost si sunt un articol care ramane pur in elegata sa.

O rochie neagra este un articol vestimentar necesar pentru garderoba oricarei femei deoarece aceasta este raspunsul in serile fara inspiratie, cum zice si celebra vorba "simplitatea este accesoriul cel mai frumos", astfel evitand si posibilele clisee vestimentare.

Cele mai cunoscute magazine din Romania care comercializeaza rochii de seara sunt Dy Fashion, Fashion Agenda si Miss Grey.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#rochie seara ocazie, #magazin rochii seara , #rochii