Rochii cu stil pentru o nunta in toiul iernii

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 16:23
4834 citiri
Rochii cu stil pentru o nunta in toiul iernii

Se apropie nunta prietenilor tai si inca nu ti-ai ales rochia perfecta? Nu intra in panica. Chiar daca a venit sezonul rece, designerii au creat noi modele in care poate straluci orice femeie, indiferent de silueta. Alege rochia perfecta in functie de stilul tau:

Stilul rock glamour

Daca esti adepta culorilor inchise, iarna aceasta designerii au lansat o gama larga de modele. Se poarta tesaturile din catifea si croielile sexy care evidentiaza silueta. Opteaza pentru o rochie simpla, eleganta, dar care sa tinda spre stilul rock, cu manecile usor zdrentuite. O rochie la care accesoriile in culori de verde smarald, albastru safir si rubiniu sunt obligatorii.

Stilul sofisticat

La o nunta organizata in timpul iernii, stilul sofisticat inseamna rochii lungi, create din materiale atemporale, matase si sifon. Opteaza pentru o rochie sofisticata, dar cu detalii simple, precum pliuri sivolane, informeaza Top Fashion Trends. Alege o culoare neutra si adauga cateva accesorii de efect: de preferat in nuante putin mai tari decat rochia.

Stilul fun

In stilul fun se incadreaza rochiile de cocktail. Sic dar si lejere, rochiile de cocktail iti ofera atat confort, cat si un aer feminin. Aici avem o intreaga varietate de modele: poti opta pentru rochii pana la genunchi, cu sau fara bretele, vaporoasa sau stransa pe talie. Insa ai grija sa alegi nuanta care se potriveste tenului si siluetei tale.

Stilul sic si feminin

Acest stil i se potriveste de minune femeii office, care se evidentiaza prin feminitate. Detaliile unei astfel de tinute sunt concetrate pe croiala fina, dantela si volane. Poti opta pentru o rochie din dantela cu volane fine la tiv sau o fusta pana la genunchi si o camasa eleganta, tot cu volane. In ambele cazuri jabou-ul poate fi folosit pe tivul rochiei sau la rascroiala gatului.

Pur si simplu de baza

Daca te incadrezi in stilul clasic si nu iti place sa iesi in evidenta prin vestimentatie, o rochie neagra, simpla, ti s-ar potrivi de minune. Rochia neagra este sexy si intotdeauna la moda. Este obligatoriu sai adaugi tinutei tale accesorii din aur sau argint. La fel de bine poti alege o poseta in nuante de auriu sau argintiu.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#rochii nunta iarna , #rochii