Rochii potrivite pentru forma corpului tau (Galerie foto)

Luni, 30 Iulie 2012, ora 11:54
17503 citiri
Rochii potrivite pentru forma corpului tau (Galerie foto)

Vara este atat de calduroasa incat nu poti trece de ea decat imbracata in rochii racoroase. Cum fiecare femeie are alta forma a corpului si cu siguranta exista macar un aspect de care este nemultumita, trebuie cautata cea mai buna varianta.

Iata cateva trucuri de care sa tii cont atunci cand mergi la shopping, potrivit Good Housekeeping:

Daca ai nevoie sa ascunzi burtica

Acest tip de rochie te va ajuta sa nu iti strici o zi fenomenala doar din cauza ca te simti plinuta si ca ai o burta cam proeminenta. In plus, modelul este bun si pentru femeile cu o forma a corpului asemanatoare unui mar si nu trebuie neaparat sa apelezi la tristul negru, portocaliul venind perfect.

Ai grija la centurile late in culori puternice, contrastante cu cele ale hainelor pe care le porti. Te taie la jumatate din punct de vedere vizual, punand in evidenta exact pantecul, in cel mai rau fel posibil.

Alege haine cu ornamente in partea de sus, pentru a distrage atentia de la mijloc, si accesorizeaza cu esarfe cu personalitate si coliere care sa centreze atentia asupra fetei.

Nemultumita de bust?

In cazul in care nu esti multumita cu corpul tau in partea de sus, poti sa folosesti anumite trucuri prin care sa rezolvi aceasta problema, fie ca este vorba de buzunare, epoleti sau maneci bufante.

Cauta tesaturi indraznete si chiar bluze cu sutiene incorporate.

Daca esti tipul "fara mijloc"

Cine spune ca trebuie sa stai departe de imprimeuri? Acesta, ce imita zebra, iti ia din kilograme vazand cu ochii. Cauta un decolteu patrat, care iti lateste umerii si pieptul, proportionandu-te.

Nu alege materiale care se lipesc de corp, precum jerse-ul, caci acestea iti vor scoate in evidenta orice imperfectiune. Incearca rochii din lana sau bumbac.

Daca esti corpolenta proportional

Acest tip de rochie este foarte prietenos cu corpul tau, ascunzand micile imperfectiuni, amestecul de figuri geometrice atragand toata atentia.

Ai grija la marime, insa, caci desi aceasta imbracaminte in principiu te ajuta, daca este prea mare te va mari si pe tine.

Daca ai solduri proeminente

Alege sa porti o rochie ce se prinde usor in zona soldurilor cu un cordon. Si dungile in diagonala, usor asimetrice, vor distrage atentia de la ceea ce te deranjeaza.

Daca porti haine deschise la culoare in partea de jos si inchise sus, vei scoate cu siguranta in evidenta soldurile, asa ca fereste-te de aceasta alegere. Si buzunarele laterale au acelasi efect, asa ca este bine sa le eviti.

Daca ai brate groase

Daca nu esti deloc incantata de bratele tale, incearca sa le acoperi cu o rochie-kimono. Manecile largi, in forma de fluture, sunt mai mult decat indicate.

Evita rochiile cu maneci foarte scurte, care se termina la 2-3 centimetri sub umar, alegandu-le mai degraba pe cele cu maneca trei-sferturi. Pune-ti bratari mari, colorate, caci ele vor atrage atentia asupra incheieturilor fine si nu vor lasa ochiul sa urce mai sus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#rochii potrivite forma corp, #rochii mascare zone corp, #rochii camuflare burtica, #mijloc gros solutii vestimentatie, #brate groase mascare, #solduri late rochii , #rochii