Cele mai ciudate lentile de contact (Galerie foto)

Joi, 01 Mai 2014, ora 18:06
10439 citiri
Cele mai ciudate lentile de contact (Galerie foto)
Foto: Oddee

Atunci cand vorbim despre tehnici de infrumusetare si despre accesorii cu care ne putem aranja si transforma corpurile aproape ca nu mai exista limite.

Astfel, lentilele de contact, folosite odinioara mai mult de cei care voiau sa scape de ochelari, au devenit astazi un accesoriu la moda, folosit la petreceri tematice precum cele de Holloween.

Oddee prezinta o serie de modele de lentile de contact pe care daca le veti alege, aveti garantia ca nu veti trece neobservati.

Acestea pot avea forme si desene care sa iti personalizeze "privirea", la fel cum sunt lentilele cu Mickey Mouse din imaginea de mai jos.

Unul dintre designerii principali ai Casei Dior, John Galliano, s-a extins cu creatiile sale si in zona lentilelor de contact. Astfel, a conceput unele care invaluie irisul intr-un contur negru si pupila intr-o serie de particule aurii si negre.

Producatorul de articole sportive Nike s-a revolutionat pe sine in momentul in care a inceput sa faca lentilele de contact MaxSight. Fiecare tip este facut special pentru un anumite tip de sport. Spre exemplu, cele rosiatice, din imaginea de mai jos, sunt concepute pentru ciclisti si au rolul sa ii apere de razele de soare in timpul mersului.

Si daca tot am prezentat lentilele cu chipul lui Mickey Mouse, se cuvine sa le prezentam si pe cele care va transforma ochii in ochi de pisica, dand impresia unei pupile alungite, precum cea a felinelor.

Daca vrei sa dai un plus de stralucire privirii, atunci poti opta pentru niste lentile precum cele ale designerului indian Anthony Mallier. Acestea iti invaluie irisul in cristale sclipitoare, de ca si cum ai avea aplicate pietre pretioase direct pe ochi.

Si opticianul german Stephanie Berndt a avut o idee cel putin inedita in materie de design de lentile de contact. Astfel, ea a conceput unele care transforma irisul... intr-o minge de fotbal.

Daca vrei sa lasi o impresie deosebita la o petrecere precum cele de Halloween, gaseste-ti un costum infricosator si pune-ti niste lentile de contact precum cele de mai jos, care imita o panza de paianjen. In mod cert vei atrage atentia!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#modele lentile contact, #lentile contact colorate, #lentile schimbare culoare ochi , #stil