10 trucuri pentru a arata bine in poze

Duminica, 27 Iunie 2010, ora 08:56
5013 citiri
10 trucuri pentru a arata bine in poze

Cu totii vrem sa aratam bine in poze, fie ca sunt pentru Facebook, sau pozele de nunta sau pur si simplu amintiri din concediu. Cu toate acestea, chiar si fotomodelele au fotografii in care nu arata deloc bine.

Exista insa cateva trucuri excelente prin care poti sa arati bine in poze de fiecare data, potrivit Reader's Digest.

Top 10 trucuri pentru a arata bine in poze:

1. Focalizeaza-ti privirea un pic deasupra camerei, muta-ti fata un pic inainte si coboara putin barbia.

2. Pune-ti limba in spatele dintilor si zambeste. In felul acesta ti se vor relaxa muschii fetei.

3. Mainile tine-le pe langa corp, dar nu lipite de el. Pentru a parea un gest natural, tine-le un pic departate de solduri.

4. Testeaza-ti tinuta pe fondul unui perete alb, cu o sursa indirecta de lumina naturala (de exemplu, langa o fereastra). Te vei lamuri daca albastrul chiar te prinde.

5. Evita intotdeauna modelele repetitive pe haine.

6. Fotografiile exagereaza orice detaliu, asa ca nu te machia prea strident. Pentru femeile sub 30 de ani, doar un pic de mascara si un gloss de buze sunt suficiente, pentru femeile peste 30 de ani este necesar un pic de fond de ten si anticearcan.

7. Daca stai in picioare, suge-ti burta, incordeaza-ti muschii fesieri, trage-ti umerii inapoi si indreapta-ti spatele.

8. Repeta pozitia clasica pentru fotografii. Intoarce-ti corpul trei sferturi spre camera, cu un picior in fata celuilalt si un umar mai aproape de fotograf. Atunci cand esti fotografiat direct din fata, corpul tinde sa para mai lat.

9. Studiaza oamenii fotogenici si poze in care crezi tu ca ai iesit bine. Descopera unghiul tau cel mai bun. Probabil vei observa ca radeai si te simteai bine. Cele mai bune fotografii sunt acelea in care surprinzi pe cineva relaxat sau razand.

10. Pentru a te simti relaxat, inchide-ti ochii si deschide-i incet exact inainte sa fie facuta fotografia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#trucuri poze, #trucuri fotografii, #trucuri arata bine , #stiri life style