Trucuri pentru a crea impresia unui corp in forma maxima

Marti, 29 Martie 2011, ora 18:10
4674 citiri
Trucuri pentru a crea impresia unui corp in forma maxima

Nu-ti face griji, stim cat este de greu sa ajungi la sala de aerobic de cate ori ar fi nevoie, stim ca este mult mai usor sa apesi pe butonul liftului decat sa urci trei-patru etaje pana acasa.

Stim, de asemenea, ca nu poti rezista tentatiei atunci cand colegii tai cumpara fel de fel de gogosi si prajituri si te invita si pe tine sa te servesti. Mai stim si ca ti-ai dori sa nu mai fii nevoita sa porti o esarfa in jurul taliei si coapselor atunci cand stai la plaja.

Ceea ce nu stii tu, dar esti pe cale sa afli cu ajutorul TotalBeauty, este faptul ca exista destule trucuri in ceea ce priveste machiajul, imbracamintea, nutritia si sportul, care te pot ajuta sa arati mai slaba si mult mai in forma.

Spunem cumva ca este bine sa ne pacalim singure ca aratam bine? Bineinteles ca nu. Spunem ca te intelegem ca ai un stil de viata agitat, care nu iti permite sa ai grija de tine cum ar trebui.

Spunem ca in loc sa faci eforturi supraomenesti sa incerci sa ai o viata linistita si ordonata, ceea ce in conditiile actuale este aproape imposibil, poate ar fi mai bine sa te adaptezi si sa gasesti solutii aplicabile zilelor noastre.

Gaseste o coafura care sa te avantajeze

Felul in care este aranjat parul tau poate adauga o rotunjime considerabila fetei. Daca ai o forma rotunda, este bine sa te feresti de tunsori unde lungimea parului se afla undeva intre barbie si umar.

Cea mai avantajoasa lungime este aceea intre umar si zona pieptului. De asemenea, frizura poate avea mai multe trepte si un pic de breton pierdut intr-o parte, ceea ce alungeste foarte mult fata.

Aplica bronz artificial

Coco, persoana care se ocupa de bronzul lui Kim Kardashian si Heidi Klum, precum si al modelelor de la Victoria's Secret, explica avantajele acestuia.

Bronzul este ca si o rochie, cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat slabeste mai mult. Mai mult, se pot ascunde multe defecte ale pielii, aceasta va arata mai sanatoasa, mai intinsa, mai ferma. Se poate chiar crea impresia unui corp mai lucrat prin aplicarea unei nuante mai inchise in zone speciale, pentru a pune muschii in valoare.

Cum sa-ti definesti muschii cu autobronzant

Exfoliaza-te bine in baie cu un burete abraziv si epileaza sau rade toate zonele obisnuite.

Apoi hidrateaza pielea astfel incat nicio zona sa nu ramana uscata, in special gleznele, incheieturile, genunchii. Pune-ti apoi manusi de plastic si incepe aplicarea bronzului cat mai uniform posibil. Mai bine mai mult decat mai putin, astfel nu risti sa ramana vreo zona nebronzata.

Fa un dus 8 ore mai tarziu pentru a descoperi bronzul tau perfect si pentru a inlatura urmele diverselor substante. Apoi ia din nou spray-ul si apuca-te sa conturezi diverse umbre acolo unde acestea ar aparea si in mod natural, ca de pilda:

Pe abdomen. Incordeaza-te si deseneaza dungi verticale pe sub stern pana la buric, iar apoi procedeaza la fel pentru a defini muschii oblici. Aceste urme sunt in special vizibile la atleti.

Pe maini. Ridica mana si incordeaza. Apoi aplica autobronzant intre bicepsi si tricepsi. Procedeaza la fel cu cealalta mana.

Pe picioare. Aplica bronzant pe partea interna a piciorului si pe coapse, lasand partile din fata si spate mai putin bronzante.

Daca ai impresia ca nu te descurci singura, apeleaza la un salon. Si nu te simti jenata sa ceri dungi speciale, caci multa lume vrea acest lucru, nu este nimic iesit din comun.

Alungeste-ti fata cu ajutorul machiajului

Iti poti alungi si slabi fata cu cateva trucuri. Pentru a-ti pune in evidenta maxilarul, aseaza-te sub o sursa de lumina ce vine deasupra si uita-te in oglinda fara sa iti ridici barbia. Pe zonele ramase in umbra, aplica pudra cu una sau doua nuante mai inchisa decat cea pe care o folosesti in mod normal. Nu folosi bronzant, caci acesta are de obicei si putin sclipici si nu va parea natural.

Pentru a-ti defini pometii, foloseste tot o pudra mai inchisa pe care o aplici in zona inferioara a obrajilor, sub forma unor miscari verticale. Apoi aplici blush-ul obisnuit, cu miscari orizontale, pe zona superioara. Un sfat pentru persoanele cu obraji destul de mari ar fi sa poarte un blush cat mai delicat; cu cat acesta este mai strident, cu atat vor parea si obrajii mai mari.

Scapa de cateva kilograme rapid

Daca ai nevoie sa scapi rapid de cateva kilograme pentru a arata extraordinar la petrecerea de saptamana viitoare, iata cativa pasi pe care ii poti urma. Ia ceva usor pentru digestie dupa fiecare masa, ceea ce va elimina eventualele blocaje de tranzit intestinal.

Consuma vegetale precum brocoli, spanac, telina, plus somon, peste cu carne alba si carne de pui, ce contin proteine usoare. Bea cat mai multa apa, putand sa adaugi si lamaie, care va indeparta sodiul din organism.

Evita tot ce gasesti in conserva, pentru ca acestea contin cantitati mari de sare si conservanti. Evita de asemenea sa mananci prea multa carne rosie, cartofi, fructe uscate, porumb si produse din porumb.

Renunta pentru moment la exercitii fizice cu greutati

Daca vrei sa arati cat mai subtire in cateva zile, este mai bine sa renunti la greutati pentru moment, caci acestea vor produce acid lactic in organism, ce va umfla muschii, facandu-te sa arati mai masiva decat esti cu adevarat.

Considera-te slaba

Daca vei sta cu umerii lasati, vei evita contactul vizual si vei sta retrasa, crezand ca nu esti suficient de frumoasa. Prin urmare, nu vei atrage pe nimeni.

Daca, in schimb, tii umerii drepti, fruntea sus, si mergi si te comporti cu foarte mare incredere in tine, vei avea succes garantat. Proiectia ta asupra propriei persoane va fi resimtita si de cei din jurul tau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#trucuri slabire, #cum sa arati slaba, #autobronzant, #bronzare artificiala trucuri, #atitudine , #stiri life style