Tendinte vestimentare care ne fac fericite in aceasta toamna (Galerie Foto)

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 18:23
5741 citiri
Tendinte vestimentare care ne fac fericite in aceasta toamna (Galerie Foto)
Foto: www.ecosalon.com

Toamna si-a intrat deja in drepturi, zilele au devenit mai scurte, diminetile mai reci, fapt care ne face sa fim mai triste. Pentru a combate o eventuala depresie autumnala e timpul sa ne concentram atentia pe lucrurile care ne fac fericite.

Drept urmare putem sa ne alegem garderoba de toamna in asa fel incat sa simtim ca traim inca zile tarzii de vara. Cei de la Eco Salon au facut o lista cu principalele tendinte ale acestui sezon.

Dupa ce vei citi sfaturile, cu harta deja in minte, poti sa te apuci de cumparaturi, lucru care iti va imbunati starea de spirit cu siguranta.

Un must - have al toamnei il reprezinta esarfele multicolore pe care trebuie le porti in orice moment al zilei. De la cele de matase pana la cele din bumbac, in diferite modele, esarfele vin sa completeze tinuta ta, dar in acelasi timp iti ofera posibilitatea sa fii unica.

Pe langa esarfa ai nevoie si de o haina, nici prea subtire, nici prea groasa. Mai tii minte capele care se purtau pe vremuri? Ei bine, acum sunt din nou la moda si le poti purta cu incredere, indiferent de culoare pe care o alegi. Se potrivesc cu o pereche de blugi, curea lata si botine cu toc.

Pentru intalnirile de seara cu prietenele tale poti opta pentru o haina neon. Chiar daca pana acum aceasta culoare a fost preferata de adolescente, poti opta si tu cu incredere pentru element vestimentar de acest gen. Nu iti doresti si tu sa retraiesti pentru cateva ore emotiile adolescentine?

Pentru diminetile reci de toamna pledul este optiunea perfecta. Pledul este comod, calduros, dar si la moda in acest sezon. Toamna asta trebuie sa fii o femeie Alpha. Ce presupune asta? Jachete de piele, inele cu atitudine, adica un stil vestimentar sofisticat si original, care sa atraga atentia.

Poti purta un tricou cu o singura maneca sau o rochie la fel, iar costumatia ta de cocktail sau de un party neconventional va fi una de zile mari. Ai grija sa nu exagerezi cu accesoriile daca nu vrei sa pari bine imbracata.

In toamna asta se poarta accesoriile din materiale neconventionale, posetele plic si inelele cu model futurist. Doamnele mai plinute vor arata sexy in aceasta toamna daca se vor imbraca cu o rochie sau fusta clos, accesorizata cu o centura.

In ceea ce priveste incaltamintea sezonul asta se poarta botinele pana la glezna care iti vor face un picior de invidiat, dar nu sunt uitate nici cizmele fara toc din piele. Si nu in ultimul rand in tendintele toamnei se numara si puloverele. Ca sa nu fie un model banal puteti opta pentru unul care are manecile "incorporate in corpul" pulovarului.

Chiar daca e toamna nu uita ca trebuie sa arati bine si sa te simti la fel.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#tendinte toamna haine, #capa pled esarfa, #vestimentatie femeia Alpha , #tendinte