Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cafeaua - ce mai poti face cu ea

Luni, 23 Iulie 2012, ora 11:28
6809 citiri
Cafeaua - ce mai poti face cu ea

Cafeaua este una dintre cele mai iubite si apreciate bauturi din lume, ajutand milioane de oameni somnorosi sa se trezeasca si sa inceapa o zi in forta, dezmierdandu-le narile cu diverse arome. Daca vrei sa o iubesti si mai mult, afla ca se poate folosi in diferite alte situatii cu aceeasi eficienta.

Iata cum iti sare ea in ajutor, conform Style List:

Ajutor in gradina

Atunci cand scoti zatul de cafea din filtru, nu il arunca pur si simplu la gunoi, caci el este un fertilizator excelent pentru plantele tale. Are o multime de nutrienti care iti vor face florile sa arate superb. Daca ai filtru la serviciu, inseamna ca ti-ai asigurat o sursa constanta de zat de cafea, chiar daca unii colegi poate se vor uita ciudat la tine.

Alunga furnicile

Pe cat iubesc furnicile alimentele dulci, pe atat nu pot sa sufere cafeaua. Aroma ei este prea intensa, asa ca pune putin zat in bucatarie si nu vei mai avea nicio problema cu aceste insecte. Presara niste exact unde si-au stabilit ele "locuinta".

Alunga puricii

Daca vrei sa scapi animalele de purici in mod natural, atunci cand le faci baie da-le pe blanita cu zat de cafea, dupa care clateste. Insectele vor fugi (sa speram ca nu pe tine) si blana animalutului va mirosi apetisant.

Ingrijirea pielii

Cafeaua are si rol dermatologic, exfoliind pielea, atat pe fata cat si pe corp. Pune putin zat in palma si maseaza pielea bland, scapand astfel de celulele moarte de piele. Epiderma va fi apoi regenerata si va arata stralucitor.

Deodorant

Pune un pliculet cu zat de cafea langa o scurmiera pentru a neutraliza mirosul de tutun din camera, sau chiar in geanta de sport, pentru a elimina mirosurile urate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#zat cafea folosire, #zat cafea intrebuintari, #zat cafea sfaturi menaj, #zat cafea eliminare mirosuri, #zat cafea fertilizator plante, #zat cafea furnici , #trucuri