Trucuri care te motiveaza sa faci miscare

Vineri, 13 August 2010, ora 07:03
5397 citiri
Trucuri care te motiveaza sa faci miscare
Foto: ehow

Factorul care te trage de multe ori inapoi atunci cand vrei sa slabesti este amanarea. Lasi intotdeauna de azi pe maine sau iti promiti ca, de luni, vei duce la indeplinire tot ce iti propui in aceasta privinta.

Pe langa motivatia de baza insa, aceea de a te simti mai slaba si cu mai multa incredere in tine, pentru a incepe un program de exercitii pe care sa nu il abandonezi dupa cateva zile ai nevoie si de alte trucuri care sa te ajute.

Real Beauty iti da cateva sfaturi pentru a fi mai motivata in a transforma in rutina miscarea fizica.

1. Lucreaza la inceputul zilei

Chiar daca este nevoie sa te trezesti mai devreme cu o jumatate de ora, o ora, cel mai bine este sa lucrezi dimineata. In acest fel vei fi sigura ca nu vor aparea activitati peste activitati care nu suporta amanare si care te vor face sa mai lasi sa treaca o zi fara sa te antrenezi. Poti chiar sa iti pui hainele de sport la vedere, de seara pentru dimineata, astfel incat, atunci cand te trezesti, acestea sa fie primul lucru pe care il vezi.

2. Fa-ti abonament la o sala de gimnastica

Daca iti faci abonament la sala sau chiar iti angajezi un antrenor personal in cazul in care dispui de multi bani, vei fi nevoita sa iti faci timp, avand in vedere ca vei avea stabilite ore fixe pentru antrenament.

3. Fa echipa cu o prietena

Daca nu ai surse financiare suficiente cat sa iti permiti ce este mentionat la punctul doi, convinge o prietena sa mearga cu tine de fiecare data cand vrei sa faci miscare, fie ca alergati sau faceti orice alt sport. Faptul ca stii ca te asteapta te va face sa pleci de acasa.

4. Transforma antrenamentul intr-o prioritate

De acum inainte incearca sa consideri antrenamentul zilnic o prioritate, la fel cum este o programare la stomatolog sau cumparaturile necesare pe care le faci de la supermarket.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#trucuri motivatie miscare, #trucuri motivatie antrenament fizic, #motivatie exercitii fizice , #trucuri
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Poate nu e rau sa-ti gasesti un haidamac viril!