Trucuri de imbunatatire a vietii sociale

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 09:57
3768 citiri
Trucuri de imbunatatire a vietii sociale
Foto: All Women Stalk

Oamenii devin din ce in ce mai singuratici, desi traiesc intr-o societate aflata in continua miscare si dezvoltare, iar uneori ajung sa isi traiasca viata doar in mediile online, create de fapt pentru socializare.

Elizabeth Gilbert scria in romanul "Ultimul barbat american" ca societatea actuala tinde tot mai mult sa se insingureze, sa traiasca intr-un "patrat".

Autoarea constata ca oamenii locuiesc in spatii patrate, se uita tot mai mult la televizor, stau la calculator si muncesc tot mai mult, in birouri patrate, sperand ca astfel vor castiga mai multi bani ca sa se distreze in timpul liber. Insa, problema vine in momentul in care constientizeaza ca de fapt nu mai au timp liber, iar daca il au nu stiu ce sa faca cu el.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus sau esti pe cale sa te izolezi e cazul sa iei masuri si sa iti imbunatatesti viata sociala. Cei de la All Women Stalk iti vin in ajutor si iti ofera niste solutii ca sa rezolvi problema.

Incearca sa iti organizezi timpul si odata stabilita agenda zilei nu te incurca. Cu cat esti mai organizat, cu atat vei ramane cu mai mult timp liber la dispozitie in care sa te relaxezi sau sa iesi cu prietenii tai. Daca iei in calcul si faptul ca te vei simti bine ca esti eficient, vei observa beneficiile.

Alege o zi din saptamana in care sa dedici timp special pentru socializare. Nu trebuie sa fie neaparat in weekend, important e sa ai aceasta zi. Asa cum ai o zi in care stai cu familia sau in care muncesti, meriti si una in care sa socializezi.

Nu utiliza Facebook-ul, Twitter-ul sau MySpace-ul ca un substitut pentru viata reala. Conversatiile online pot fi amuzante intr-o seara ploioasa, dar daca faci asta zilnic atunci ai o problema. Viata online nu o poate inlocui niciodata pe cea reala, asa ca daca ti-ai regasit prieteni vechi prin intermediul retelelor de socializare organizeaza si o intalnire cu ei.

Nu iti gasi scuze daca esti invitat in oras. Daca, totusi, iti doresti liniste si pace invitati-l doar pe cel mai bun prieten si stati de vorba. De asemenea opreste telefoanele si ascultati melodiile preferate.

Pentru o viata sociala mai bogata gaseste un nou hobby sau alatura-te unui club de carte, de aerobic sau fa chiar voluntariat. Nu iti vei face niciodata prieteni daca te vei plange constant de oamenii din jurul tau si le vei gasi in permanenta defecte.

Nimeni nu e perfect. A, da, nici macar tu. De asemenea nu uita ca poti cunoaste persoane noi printre prietenii prietenilor tai. Si daca ajungi intr-un asemenea grup nu fi timid. Zambeste, converseaza si poarta-te natural.

Viata sociala este importanta pentru fiecare om, pentru ca nu am fost facuti sa ne izolam, ci sa comunicam si sa ne simtim bine.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#trucuri viata sociala, #activitati organizate viata sociala, #intalnire prieteni hobby , #trucuri