Alege-ti frizura in functie de forma fetei (Galerie foto)

Joi, 07 Iulie 2011, ora 18:15
64528 citiri
Alege-ti frizura in functie de forma fetei (Galerie foto)

Vrei sa faci o schimbare vara aceasta, dar te temi ca nu cumva sa alegi o coafura care sa nu te puna in valoare? Parul conteaza foarte mult pentru o femeie, putand sa-i puna fizionomia in valoare sau, dimpotriva, sa nu o avantajeze deloc.

Pentru a fi sigura ca vei gasi coafura perfecta pentru tine, Health and Lifestyle iti pune la dispozitie cateva sfaturi extrem de folositoare. In primul rand, trebuie sa iti dai seama ce forma are fata ta, avand parul prins si analizandu-te in oglinda. Apoi, in functie de ceea ce vei descoperi, trebuie sa te coafezi astfel:

Fata in forma de diamant

Aceste persoane au fruntea si maxilarul mai inguste, in timp ce pometii sunt proeminenti. Fata este destul de alungita, asa ca nu este indicat sa aiba o tunsoare care sa se muleze pe trasaturi, pentru ca le va alungi si mai mult.

O tunsoare care lasa parul sa stea dupa ureche pentru a arata frumusetea pometilor este idicata. Bretonul este si el de dorit, caci scurteaza putin fata, iar bobul clasic este excelent. Tunsorile scurte ar trebui evitate.

Fata in forma de inima

Aceste femei au fruntea si pometii lati si maxilarul ingust. Orice tunsoare pana la nivelul barbiei este buna, iar daca vrei sa optezi pentru breton, alege unul lateral si asimetric. Evita boburile scurte si parul dat dupa ureche.

Fata alungita

Fata este mult mai lunga decat lata si pometii nu sunt bine definiti. Tunsoarea medie, cu breton, este cea mai potrivita in acest caz, putand fi ajutata de cateva bucle frumos conturate. Trebuie evitat volumul din crestetul capului.

Fata ovala

Un astfel de tip de fata presupune maxilarul si fruntea cam de aceeasi marime, fiind cea mai indragita de stilisti, caci este usor de pus in valoare. Orice tunsoare i se potriveste, in special bretonul lateral si bobul. Oricare tunsoare ce lasa chipul liber este o alegere fericita.

Fata rotunda

Pentru acest tip de fata, ce presupune aceeasi lungime si latime a chipului, tunsoarea trebuie sa ia din latime si sa dea un aspect putin mai oval. Buclele si coafurile cu volum sunt indicate. Si bretonul intr-o parte arata bine.

Fata dreptunghiulara

Trasaturile fruntii si ale maxilarului sunt proeminente, iar parul pana la nivelul barbiei pune un astfel de chip in valoare. O combinatie de breton in lateral cu unghiuri create de o tunsoare bob va rotunji fata. Evita orice coafura care da si mai multa robustete maxilarului.

Fata triunghiulara

Fruntea si pometii sunt destul de lati, pe cand barbia este ascutita. Stilistii recomanda o tunsoare care sa fie mai elaborata in partea de sus, pentru a distrage privirea de la barbie. Aceste persoane pot adopta cu usurinta o coafura scurta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#coafura potrivita forma fata, #tunsoare forma fata, #tunsoare forma fetei, #tunsoare buna fata ovala, #fata forma coafura, #fata patrata inima frizura , #tunsori